UV pakje

UV pakje

UV pakje kopen? Met een uv pakje ben je beschermd tegen schadelijke uv-straling. We hebben UV pakjes voor baby's peuters en kinderen. Zowel voor jongens als meisjes. In plaats van een uv pakje kun je ook een uv shirt dragenBekijk ook onze zwemkleding, slippers en waterschoenen. Vergeet niet om je gezicht in te smeren met zonnebrand en een zonnehoed, of pet te dragen en bescherm jezelf op het strand met een strandtent. Koop jouw UV shirt of surfshirt online bij Decathlon.

Advies nodig?
Zo bescherm je jezelf tegen de zon!
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.5/5 Op basis van 1838 reviews

Het belang van een uv-pakje

We houden allemaal van de zon, maar iedereen weet dat te veel zon niet goed voor je is. Vooral kinderen tot 15 jaar zijn extra gevoelig voor schadelijke uv-straling van de zon. Het is dus van groot belang dat je je kinderen goed tegen de zon beschermd! En precies om deze reden verkopen wij uv pakjes voor baby’s, peuters en kinderen.

UV-pakjes voor baby’s, peters en kind

Speciaal voor baby’s, peuters en kinderen zijn er UV-zwempakjes ontwikkeld. Deze uv-pakjes beschikken over mouwen en broekspijpen, waardoor een groot gedeelte van het lichaam bedekt wordt en dus tegen de zon beschermd wordt. Het uv-pakje is, dankzij de rits aan de achterkant, eenvoudig aan en uit te trekken.De UV-pakjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Dus ben jij op zoek naar een UV-pakje in de maat 86, 98 of misschien zelfs 104? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Decathlon vind je de pakjes van maat 61-69 t/m 103-112). Naast de verschillende maten, zijn ze ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Iedere jongen of meisje kan dus een leuk uv-pakje scoren!