Snorkelmasker

Snorkelmasker

Een Easybreath snorkelmasker voor kinderen of volwassenen koop je online bij Decathlon. Een snorkelmasker is een stuk makkelijker te gebruiken dan een duikbril. Met een snorkelmasker kun je door mond en neus ademen en heb je 180 graden zicht. Op deze pagina vind je ook losse onderdelen voor jouw Easybreath snorkelmasker. Kinderen (6-10 jaar) raden we maat XS aan. Kinderen (10+) en vrouwen hebben over het algemeen maat S/M en mannen maat M/L. Ook een paar flippers nodig? Bekijk dan onze snorkelsets. Heb je ook al zwemkleding voor het strand? Bescherm je voeten met waterschoenen en draag een UV shirt tegen de zon.

Advies nodig?
Hoe kies je je snorkeluitrusting?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Type
Maat
Kleur
Merk
Prijs
4.3/5 Op basis van 34445 reviews

Easybreath snorkelmasker

Alleen bij Decathlon vind je het Easybreath snorkelmasker van ons snorkel- en duikmerk Subea. Dit snorkelmasker is zo ontworpen dat je door je mond en neus kunt ademen. Het snorkelmasker is voorzien van 'dry-top systeem', waardoor er geen water in de snorkel loopt als je een duik onderwater maakt. Je kunt kleine duikjes maken. Dordat er lucht in het snorkelmasker zit, drukt het masker vrij hard tegen je gezicht wanneer dieper dan 1,5 meter onderwater duikt. We raden een traditionele duikbril in plaats van snorkelmasker aan als je dieper onderwater wilt duiken. Met het Easybreath snorkelmasker heb je 180 gradenzicht, zodat je onderwater goed om je heen kunt kijken en van de prachtige onderwaterwereld kunt genieten. Doordat je met het Easybreath snorkelmasker super makkelijk kunt snorkelen, maken we snorkelen voor iedereen toegankelijk. Decathlon verkoopt snorkelmasker in verschillende kleuren voor volwassneen en kinderen. Een snorkelmasker kopen doe je online bij Decathlon!

Snorkelmasker kind

Snorkelmasker voor een kind kopen? Het is heerlijk om samen met je kinderen te snorkelen in zee. Dit maakt een strandvakantie met de kids compleet. Decathlon heeft nu ook een speciaal snorkelmaskers voor kinderen van 6-10 jaar. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen het Easybreath snorkelmasker voor volwassenen gebruiken. Meestal passen deze kinderen maat S/M. Laat jouw jongen of meisje het ultieme vakantie gevoel ervaren met een eigen snorkelmasker. Het snorkelmasker voor kinderen is beschikbaar in het oranje en blauw. Ontdek de Easybreath Junior (6 - 10 jaar). We raden je aan, altijd een oogje in het zeil te houden als je met kinderen gaat snorkelen.

Welke maat Easybreath Snorkelmasker heb ik nodig?

Decathlon heeft Easybreath snorkelmaskers voor kinderen, dames en heren. Vraag je je af welke maat Easybreath jij nodig hebt? Voor kinderen van 6 tot 10 jaar is er maat XS (Easybreath Junior). Kinderen vanaf 10 jaar en vrouwen hebben over het algemeen maat S/M en mannen maat M/L. Om de juiste maat te kiezen in de winkel, druk je het snorkelmasker tegen je gezicht: er mag geen ruimte overblijven tussen je kin en de onderkant van de het snorkelmasker.

Easybreath onderdelen

Ben je een onderdeel van jouw Easybreath snorkelmasker verloren, of is iets beschadigd? Bij decathlon kun je losse Easybreath onderdelen kopen, zodat je niet meteen een nieuw snorkelmasker hoeft te kopen. We hebben correctielenzen, zodat je een snorkelmasker op sterkte kunt maken. Je kunt de band zelf vervangen, of een camerabevestiging kopen om jouw onderwatercamera te bevestigen en onderwater te filmen.