Rugbyballen

Rugbyballen

Rugbybal kopen bij Decathlon. Als rugbyer moet je zonder er bij na te hoeven denken een bal kunnen vangen. Dan moet de rugbybal wel genoeg grip hebben. Bij Decathlon verkopen we de juiste rugbyballen met veel grip, die van goed materiaal zijn en tegen een klap kunnen. Bekijk hier: Hoe kies ik mijn rugbybal?. Voor kicking tees, maar ook ballenpompjes en rugby goalposts, kijk bij rugbyballen accessoires.

Terug naar artikelen
Maat
Merk
Kleur
Prijscategorie
22 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 680 reviews

  Welke maat rugbybal heb ik nodig?

  Decathlon verkoopt rugbyballen in drie verschillende maten. De jongste spelers hebben moeite een grotere bal goed vast te houden en te passen. Voor hen is maat drie bal ontworpen. Kies deze bal voor kinderen tot en met negen jaar. Kinderen van tien tot en met veertien jaar kiezen een maat vier bal. Volwassenen, tot slot, rugbyen met maat vijf.

  Welke soort bal moet ik kiezen?

  We verkopen rugbyballen voor recreatief gebruik, en ballen voor competitie spelende rugbyers. De wizzyballen, beachballen en de ballen uit de 100- en 300-series zijn voor recreatieve spelers die het spel willen ontdekken. Rugbyballen uit de 500- en 900-series van Kipsta en de ballen van Gilbert zijn voor méér gevorderde spelers.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen