Padelgrip en overgrip

Padelgrip en overgrip

Wil je een padel grip kopen? Bij Decathlon kun je basisgrips en overgrips voor je padel racket kopen van Artengo of Head. Voor het vervangen van je padel grip helpen wij je graag in een Decathlon winkel. Bekijk ook onze padel rackets.
Terug naar artikelen
Merk
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
15 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 216 reviews

  PADELGRIP OF OVERGRIP KOPEN BIJ DECATHLON

  Heb je een padelgrip of padelovergrip nodig? Als je grip slijtage vertoont, dan ben je toe aan een nieuwe. Dit merk je als je je padel racket steviger vast moet houden, omdat de grip te glad wordt. Zorg ervoor dat je padelgrip altijd een goede staat verkeerd. Achterstallig onderhoud is niet fijn en kan leiden tot blaren op je handen. Ook vergroot het de kans op blessures, aangezien je je steviger vast moet houden en je arm dus eerder vermoeid raakt. In onze winkels bieden wij de service aan om jouw padelgrip te vervangen.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over padelgrips kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  LEVERING VAN PADEL GRIPS

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen