KUIKMA

Overgrip Adherence roze

€5,99
Ref. : 8487718

De Kuikma Adherence is een overgrip die ervoor zorgt dat het racket perfect in de hand ligt en comfortabel aanvoelt. Ervaar elke speelsensatie.

De samenstelling van 100% polyurethaan en de harslaag zorgen voor meer comfort (het racket voelt aangenamer) en grip (racket ligt beter in de hand). Set van 3.

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Grip

De harslaag zorgt voor extra grip.

Gebruikerscomfort

Van 100% polyurethaan dus erg comfortabel.

Technische informatie

Kenmerken van een padelovergrip

Elk racket komt met een grip die onder meer voorkomt dat je hand wegglijdt door de impact van de bal bij een slag, maar die originele grip volstaat vaak niet. Een overgrip is een zelfklevende tape rond de grip op de shaft van je racket. De tape heeft een plakkant en een kant met een gripvaste structuur die extra stijl geeft aan je racket en je spel en toch de sensaties van de rally's behoudt.

Voordelen van het gebruik van een overgrip

De belangrijkste voordelen van een overgrip zijn: Bescherming (beschermt de originele grip en de shaft zelf, zodat je racket langer meegaat). Slipvastheid (zorgt ervoor dat je hand minder snel wegglijdt bij het slaan tegen de bal). Vochtabsorptie (bestaat uit kleine gaatjes aan de buitenkant die zorgen voor een betere opname van de transpiratie van je handen). Aanpassing van de greep (maakt de greep wat dikker als je een kleine maat gebruikt).

Een eenvoudige manier om je padelgripmaat te bepalen

Om je gripmaat te bepalen, wordt er doorgaans van uitgegaan dat je bij het vasthouden van het racket nog een ruimte van ongeveer 0,5 cm moet overhouden tussen je middelvinger en de duimbasis. Om dit te controleren kan je op die plek je wijsvinger zetten; is er nog ruimte over, dan is je greep te smal. Als je wijsvinger er juist niet tussen past, dan heb je een kleinere grip nodig.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Grip van een racket 100% Polyurethaan

TESTS

Ons onderzoekscentrum in Spanje is gespecialiseerd in design en engineering. Het onderzoekt de behoeften van onze gebruikers, om ze dan door te geven aan ons ontwikkelingscentrum in Frankrijk.
De prototypes worden uitgetest op padelvelden, door de spelers voor wie ze ontwikkeld werden. Ook hun levensduur wordt getest, in het lab van ons productontwikkelingscentrum.
Zo kunnen we onze producten goedkeuren en zeker zijn van hun kwaliteit.

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden