Padelschoenen

Padelschoenen

Ben je op zoek naar padel schoenen? Bij Decathlon verkopen we in de online winkel een ruim assortiment aan padel schoenen voor volwassenen en kinderen en voor zowel de beginnende als gevorderde padelspeler. Padel schoenen moeten voldoende grip geven en voldoende steun en demping bieden voor jouw voeten. Wij verkopen naast ons eigen padelmerk Kuikma ook padelschoenen van Asics, Babolat, Bull Padel en Head. Bekijk ook onze collectie padel rackets of padeltassen en hoezen.
Advies nodig?
Hoe kies je padelschoenen en waar op te letten?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€104,95 -28%
€74,95
Padelschoenen Bakal Grey
BULLPADEL

Padelschoenen Bakal Grey

Verkocht en verstuurd door Ofertas de Padel

Vanaf
€104,99 -1%
€102,99
€89,95 -1%
€88,95
€60,00
Vanaf
€104,95 -40%
€61,95
€80,00
Vanaf
€89,95 -1%
€88,95
€104,95 -28%
€74,95
4.5/5 Op basis van 3484 reviews

PADELSCHOENEN KOPEN? JOUW PADELSCHOENEN VIND JE BIJ DECATHLON

Wil je de beste padelschoenen kopen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Dankzij ons ruime aanbod kunnen alle soorten padelspelers bij ons terecht voor de perfecte padelschoenen. Als je op zoek gaat naar padelschoenen zorg er dan voor dat deze genoeg steun en grip geven en demping biedt voor jouw voeten. Padelschoenen zijn niet hetzelfde als tennisschoenen, dus zorg dat jij de juiste schoen uitkiest. In onze padelwinkel vind je het gehele padelschoenen aanbod wat je nodig hebt. Bij Decathlon, kan je kiezen uit een ruim aanbod van verschillende modellen en merken zoals Bullpadel padelschoenen, Asics padelschoenen, Head padelschoenen, Babolat padelschoenen en ons eigen exclusieve merk Kuikma met Kuikma padelschoenen. In onze online padelwinkel hebben we een ruim aanbod aan padelschoenen. We hebben ook modellen van schoenen aangepast aan elk spelniveau:

Padelschoenen expert spelers: Zoals de Asics Gel-Lima 2 padelschoenen of de Head Sprint Pro 3 padelschoenen

Padelschoenen ervaren spelers: Zoals de Bullpadel hack hybrid padelschoenen of de Babola Movea padelschoenen

Padelschoenen voor beginnende spelers: Zoals de Artengo padelschoenen PS190

Bij Decathlon verkopen we padelschoenen voor alle generaties en leeftijden: padelschoenen voor heren, padelschoenen voor dames en padelschoenen voor kinderen

PADELSCHOENEN VOOR DE BESTE PRIJS/KWALITEIT | JOUW PADELSCHOENEN VOOR DE BESTE PRIJS

Ons doel is om de Padelspeler uit te rusten tegen de laagst mogelijke prijs. In onze padelschoenen winkel kan je de beste padelschoenen vinden van de meest bekende padelschoenen merken zoals Bullpadel, HEAD, Asics, Babolat, Kuikma.

In het aanbod van padelschoenen op een wereldwijd niveau kan je verschillende merken vinden bij de beste padelspelers: Joma padelschoenen, Nike padelschoenen, Wilson padelschoenen, Munich padelschoenen, Dunlop padelschoenen, K-Swiss padelschoenen, NOX padelschoenen, Adidas padelschoenen, Puma padelschoenen en nog veel meer. Bij Decathlon hebben we het uitgangspunt om de onze top padel schoenen tegen de beste prijs aan te bieden. Daarom kan je bij ons de World Padel Tour padelschoenen vinden, maximale prestatiegerichte schoenen, zoals de Bullpadel Vertex van Maxi Sánchez, Bullpadel Hack van Paquito Navarro, Bullpadel Bemer, Babolat Jet Premura met michelin zolen gebruikt door Juan Lebrón of de Gel Padel Pro Lima gebruikt door Pablo Lima. Wij hebben een zeer uime keuze aan modellen die aanwezig zijn in het professionele circuit van de World Padel Tour.

HOE KIES JE DE JUISTE PADELSCHOEN | ADVIES VOOR HET KIEZEN VAN JOUW PADELSCHOEN

Denk je erover na om padelschoenen te kopen en weet je niet hoe je de juiste padelschoen kiest? Net zoals we veel belang hechten aan de aankoop van een padelracket, is het fundamenteel om bij de aankoop van padelschoenen evenveel belang te hechten als bij de aankoop van een padelracket. Padel is een sport waarbij je in de basis een heleboel verschillende verplaatsingen hebt, daarom is het van groot belang dat je een solide zool hebt om blessures te verkomen en een goede grip te hebben. Daarnaast zijn er nog een aantal andere belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van padelschoenen: gewicht van de schoen, type zool, demping en stabiliteit, duurzaamheid en comfort.