MTB overschoenen

MTB overschoenen

Kou of regen zijn geen redenen om thuis te blijven. Wel wil je tijdens het mountainbiken koude en natte voeten voorkomen. Door je voeten warm te houden, voorkom je dat je verkouden wordt én het koud krijgt over je hele lichaam. Dit is wel zo fijn als je een lange fietstocht op de planning hebt staan. Overschoenen MTB zijn ontworpen om bescherming en comfort te bieden tijdens het fietsen. Daarnaast houden de overschoenen je voeten op de juiste temperatuur. Dit product wil je dan ook zeker toevoegen aan je collectie met regen- en MTB winterkleding.

Advies nodig?
Welke fietskleding heb ik nodig in de winter?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Prijs
4/5 Op basis van 346 reviews

Draag MTB overschoenen op de mountainbike

Door MTB overschoenen op de mountainbike te dragen weet je zeker dat je geen koude en natte voeten krijgt. Dit is fijn voor mensen die hier snel last van hebben of graag gaan fietsen tijdens extreme weersomstandigheden. Je kunt met de overschoenen bijvoorbeeld met een gerust hart door de sneeuw of modder fietsen. Jij zult nergens last van hebben! Door overschoenen MTB te dragen in combinatie met een stel dikke sokken weet je zeker dat je met warme en droge voeten op de plaats van bestemming aan komt. Je draagt de MTB overschoenen voor op de mountainbike bij voorkeur voordat je je gewone schoenen aantrekt. Op deze manier kun je de overschoenen MTB makkelijk aantrekken.

Over het algemeen is de rits van de MTB overschoenen voor op de mountainbike te smal om met je complete schoen door heen te stappen. De juiste volgorde is dus: wintersokken, overschoenen MTB, schoenen en dan de overschoenen naar beneden over je schoenen vouwen. Je outfit maak je af met andere winterkleding zoals een ondershirt, muts, handschoenen en een thermo broek, shirt en vest. Ook is een comfortabele winterjas die voldoende bewegingsvrijheid biedt een slimme keuze.

MTB overschoenen in de winter en tijdens regenbuien

Je draagt de MTB overschoenen in de winter en tijdens regenbuien. Ook als het flink heeft geregend kunnen de overschoenen MTB goed van pas komen. Zo hoef je je voeten niet in de lucht te gooien als je door een flinke regenplas fietst. Qua overschoenen MTB vind je bij Decathlon twee verschillende soorten. Zo kun je overschoenen MTB kopen die wind- en waterdicht zijn. Deze overschoenen komen eigenlijk het hele jaar door goed van pas. Daarnaast verkopen we MTB overschoenen die extra isolatie bieden. De MTB overschoenen voor in de winter zijn gemaakt van een extra dik en isolerend neopreen materiaal. Dit materiaal biedt voldoende comfort en bescherming om extreme kou en weersomstandigheden te trotseren.

Je vindt de ideale overschoenen MTB door gebruik te maken van het zoekfilter of de opties op je gemak te bekijken. Onder andere het merk SHIMANO heeft diverse overschoenen in haar assortiment. Zo vind je een basic paar overschoenen van SHIMANO met een water- en windafstotende coating. De MTB overschoenen voor in de winter van SHIMANO zijn ontworpen om te dragen als het onder het vriespunt is. De overschoenen werken extreem isolerend en zijn voorzien van een klittenbandsluiting zodat je ze makkelijk aan- en uittrekt.