MTB action cam accessoires

MTB action cam accessoires

Jouw fietsavonturen zijn zo tof dat je ze graag met anderen wilt delen of vast wilt leggen om zelf nog eens terug te kijken. Action cam accessoires zijn dan ook onmisbaar. Met de juiste action cam accessoires leg jij de actie op de juiste manier vast en voorkom je dat je voor teleurstellingen komt te staan op het moment dat je de filmpjes terug wilt kijken. Wil jij ook andere data verzamelen over jouw ritten? Dat kan met een fietscomputer voor de MTB.

Advies nodig?
Vijf tips voor de beginnende mountainbiker.
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Merk
Verwachte levertijd
Prijs
3.8/5 Op basis van 4 reviews

Fietsroutes vastleggen met een action cam

Een action cam en action cam accessoires moeten tegen een stootje bestand zijn. Het belangrijkste bij het uitzoeken van een action cam, is het feit dat deze fietscamera stabiel moet blijven tijdens het fietsen. Om een stabiel beeld te krijgen tijdens het fietsen is een hoge mate van stabilisatie van het hoogste belang. Een mountainbike ligt niet bepaald vlak op de weg en je raast op hoge snelheid door de bossen of van heuvels af. Deze stoten kun je aan je knieën gaan voelen en ook zorgt dit voor een belasting van je fiets en de onderdelen, maar ook de action cam accessoires en andere gadgets die je gebruikt tijdens het mountainbiken.

Voor het filmen van jouw avonturen zijn diverse action cams verkrijgbaar. Veel van de action cam accessoires die je bij Decathlon shopt zijn universeel en dus te gebruiken op verschillende merken en modellen. Tegenwoordig hebben zeker de high end action cams een gimbalachtige stabilisatie die het makkelijk maken om vloeiende video-opnamen te schieten. Dit wordt bereikt door een verhoging van het verwerkingsgeheugen van de camera. Sommige action cams zijn te bedienen met Voicecontrol. Dit is ideaal want deze functie maakt het mogelijk om de fietscamera handsfree te besturen, zodat jij tijdens het fietsen de camera kunt bedienen omdat je jouw handen gewoon aan het stuur kunt houden.

Accessoires voor MTB cam kopen

Een van de meest populaire action cam accessoires is de MTB cam mount. Met dit handige stukje techniek kun je jouw MTB cam bevestigen op allerlei buizen, zoals je frame of je stuur. De geïntegreerde basis van de camera-mount kan 360 graden draaien, zodat het eenvoudig is om de perfecte compositie te vinden voor jouw opname. Je kunt namelijk kiezen uit tal van verschillende posities! Vaak is dit action cam accessoire voorzien van een rubberen insert voor het opvangen van schokken en trillingen. Zo heb je altijd een vloeiend beeld. Het antislip-ontwerp zorgt ervoor dat de MTB cam niet zomaar wegglijdt. Ook kan je het accessoire stevig bevestigen zonder dat deze het oppervlak van je fiets beschadigt.

Een waterdichte behuizing beschermt jouw action cam tegen de weersomstandigheden. Met een complete kit haal je alles in huis voor een optimaal gebruik van jouw action cam tijdens het mountainbiken. In de productomschrijving lees je meer over de compatibiliteit. Bij vragen over producten of jouw bestelling kun je altijd contact opnemen met één van onze medewerkers in een van de Decathlon winkels. Wij voorzien je graag van een passend advies.