Familietenten

Familietenten

Kamperen met de hele familie doe je met de familietenten van Quechua. Ontdek de voordelen van opblaasbare bogen of kies voor de klassieke tent. Een familietent kopen doe je online bij decathlon of in onze winkels.

Terug naar artikelen
Filteren op
Aantal personen
Type leefruimte
Kleur
Prijs
14 Artikelen
4.5/5 Op basis van 556 reviews

Familietent kopen online bij Decathlon

Voor mensen die graag met de het hele gezin willen kamperen of voor mensen die graag wat meer ruimte willen hebben heeft Decathlon een ruim assortiment aan familietenten. De familietenten van Quechua zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en bestaan uit meerder slaapcompartimenten. Voor nog meer kampeercomfort hebben we zelfs opblaasbare familietenten die eenvoudig zijn op te zetten en ook weer gemakkelijk af te breken zijn. De familietenten hebben een leefruimte waar je tijdens slecht weer prima kunt verblijven. Alle tenten van Decathlon hebben een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding en kunnen 365 dagen gratis geretourneerd worden.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over familietenten kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt testen en de meeste winkels hebben een ruime showroom waar je de tenten gelijk kunt proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt en dus goed kan beoordelen of de tent groot genoeg voor je is.

Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).