Jeu de boules set

Jeu de boules set

Jeu de boules set nodig? Decathlon heeft een ruim assortiment jeu de boules sets van kunststof tot staal. De sets op deze pagina zijn voor recreatief gebruik, maar we hebben ook petanqueballen voor wedstrijden. Heb jij al een ballenraper om de jeu de boules bal makkelijk op te rapen, of ben je op zoek naar nieuwe buts? Kijk dan bij de jeu de boule accessoires. Is Jeu de boules toch niet helemaal iets voor jou? Kijk dan snel bij onze Kubb spellen.

Advies nodig?
Jeu de boules spelregels
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
Prijs
4.5/5 Op basis van 5489 reviews

Jeu de boules kopen bij Decathlon

Jeu de boules is een leuk en ouderwets werpspel en betekent letterlijk vertaald balspel. Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan jeu de boules artikelen. Jeu de boules wordt ook wel pétanque genoemd. De spelregels van jeu de boules zijn niet moeilijk. Er worden twee teams gevormd met elk maximaal drie spelers. Elk teams heeft zes jeu de boules ballen, oftewel pétanqueballen. Het butje wordt geworpen vanuit de werpcirkel (pétanquering). Het is de bedoeling om de jeu de boules ballen zo dicht mogelijk bij het butje te gooien. Per bal die dichterbij het butje is gegooid dan de tegenstander, krijg je een punt. Om het leuker en spannender te maken, mag je het butje of de bal van je tegenstander wegkaatsen met je eigen bal. Het team dat als eerste dertien punten heeft, heeft gewonnen. Bij Decathlon verkopen we jeu de boules voor beginners en gevorderden en voor recreatief- en wedstrijd gebruik.

Obut jeu de boules

Ben je op zoek naar obut jeu de boules ballen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Wij verkopen obut jeu de boules ballen voor zowel recreatief gebruik als voor competitie wedstrijden. Bij ons vind je een groot aanbod, varierend in prijs, obut jeu de boules ballen. Wij verkopen veelzijdige pentanqueballen voor alle spelers of specifieke ballen waarbij de uitbalancering belangrijk is voor spelers die graag al rollend het spel afwerken. Kortom, iedere type speler kan bij ons terecht voor zijn of haar favoriete petanqueballen.