Hockeyschoenen volwassenen

Hockeyschoenen volwassenen

Op zoek naar nieuwe hockeyschoenen voor dames of heren? Bij Decathlon vind je hockeyschoenen voor dames en heren van bekende merken zoals Adidas, Asics, Dita en Mizuno. Alle hockeyschoenen uit onze collectie zijn geschikt voor zowel watervelden als zandvelden. In ons assortiment vind je hockeyschoenen voor volwassen tot en met maat 48. Zorg dat je tenue compleet is, zowel voor je training als voor je wedstrijd. Bekijk daarom ook onze hockeykleding, hockeybescherming en hockey accessoires zoals bijvoorbeeld gripjes, tape, sticktassen, haardbandjes en ballen.

Advies nodig?
HOE KIES IK HOCKEYSCHOENEN?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Prijs
Kleur
129,95 -13%
112,95
149,95 -42%
86,95
83,95 -5%
78,95
Grays Blitz Hockeyschoenen
GRAYS

Grays Blitz Hockeyschoenen

Verkocht en verstuurd door Hockeyhuis.nl

109,95 -5%
103,95
119,95 -13%
103,95
109,95 -5%
103,95
4.8/5 Op basis van 24 reviews

Hockeyschoenen voor volwassenen

Goede hockeyschoenen zijn essentieel om met plezier op het veld te kunnen staan. De belangrijkste factoren voor goede hockeyschoenen zijn dat ze goede grip bieden en beschermen tegen hockeyballen en sticks op de voet. Deze belangrijke kenmerken van de hockeyschoen gaan gelukkig niet ten koste van het comfort. Het ontwerp van hockeyschoenen heeft door de jaren heen een sterke ontwikkeling doorgemaakt waardoor de schoenen naast de goede grip en bescherming tegenwoordig ook zeer goede demping bieden. Zeker sinds bekende merken uit de hardloopwereld zoals Asics, Mizuno en Adidas hockeyschoenen zijn gaan ontwerpen is de demping van hockeyschoenen veel beter geworden en daarmee ook het comfort. Voor volwassenen zijn er inmiddels tal van verschillende hockeyschoenen te koop, in verschillende modellen en van verschillende merken. Het is uiteraard belangrijk om in je keuze voor de beste hockeyschoen rekening te houden met de verschillen tussen hockeyschoenen voor dames en voor heren.

Hockeyschoenen dames

Dames hockeyschoenen zijn speciaal ontworpen voor de vrouwelijke voet en daardoor smaller en lichter dan heren hockeyschoenen. Hockeysters met kleinere voeten bekijken in sommige gevallen ook kinderschoenen, maar deze zijn niet geschikt voor hockey dames. Volwassen hockeysters kunnen meer kracht leveren dan kinderen, daarom zijn hockeyschoenen voor dames steviger dan de kinderschoenen. Gelukkig hebben wij ook voor de hockeysters met kleinere of smallere voeten genoeg geschikte hockeyschoenen in ons assortiment. De Adidas Fabela X hockeyschoen en de Adidas Fabela Zone zijn bijvoorbeeld populaire hockeyschoenen onder hockey dames. Dit zijn lichte en smalle dames hockeyschoenen die prettig om de voet sluiten en veel comfort, bescherming én grip bieden. Heb jij iets grotere of bredere voeten? Dan zijn de schoenen voor mannen ook geschikt. Eigenlijk is er geen sprake van heren hockeyschoenen, de hockeyschoenen voor volwassenen zijn doorgaans namelijk unisex hockeyschoenen. Daarom zijn de meeste modellen hockeyschoenen voor volwassenen al verkrijgbaar vanaf maat 36 en daarmee geschikt voor dames en heren. Zoals gezegd zijn er wel speciale hockeyschoenen voor dames, deze zijn over het algemeen voor smallere en kleinere voeten.

Ben jij dus op zoek naar nieuwe dames hockeyschoenen, dan heb je in ons uitgebreide assortiment meer dan genoeg keuze. Naast de nieuwste collecties dames hockeyschoenen vind je ook modellen van eerdere seizoenen. De modellen uit eerdere collecties zijn vaak sterk afgeprijsd. Aan het eind van een seizoenshelft vind je bij ons daarom vaak dames hockeyschoenen in de uitverkoop. Deze schoenen zijn nog altijd van topkwaliteit, maar tegen een lagere prijs verkrijgbaar, toch fijn.

Hockeyschoenen heren

Hockeyschoenen voor heren verschillen in eigenschappen nauwelijks van hockeyschoenen voor vrouwen. De schoen biedt dezelfde soort grip, demping en bescherming, maar is iets breder en steviger gemaakt omdat de voeten van mannen breder en groter zijn. Daarnaast zijn de hockeyschoenen voor mannen steviger omdat mannen meer kracht op de schoen leveren tijdens het wenden en keren. Voor mannelijke hockeyers met kleinere voeten is het dan ook af te raden om bijvoorbeeld een dames hockeyschoen te dragen. Gelukkig vind je in ons assortiment dus ook hockeyschoenen voor mannen in kleinere maten, al vanaf schoenmaat 36.

Hockeyschoenen kopen bij Decathlon

Bij Decathlon vind je een een ruim aanbod hockeyschoenen voor dames en hockeyschoenen voor heren, van veel verschillende merken waaronder Asics hockeyschoenen, Adidas hockeyschoenen, Dita hockeyschoenen, Brabo hockeyschoenen en Mizuno hockeyschoenen. Het voordeel van hockeyschoenen kopen bij Decathlon is dat je 2 jaar garantie hebt op onze schoenen en je 365 dagen je aankoop kan retourneren. In al onze Decathlon winkels kan je terecht voor hockeyschoenen, maar het aanbod kan per winkel verschillen. In de online hockeywinkel van Decathlon is ons gehele aanbod hockeyschoenen verkrijgbaar.