Hockey thermokleding

Hockey thermokleding

Op zoek naar thermokleding voor hockey? Bij Decathlon vind je verschillende soorten hockey thermokleding voor kinderen en volwassenen. Als het buiten koud is en het zaalseizoen nog niet begonnen is, is het fijn om tijdens hockey thermokleding, zoals een thermoshirt of thermobroek onder je hockeytenue te dragen. Onze thermokleding zorgt ervoor dat je goed warm blijft, dat het zweet snel afgevoerd wordt en je bewegingsvrijheid niet belemmerd wordt. In onze collectie vind je onder andere thermoshirts voor hockey met lange en korte mouwen en lange en korte hockey thermobroeken, zowel voor dames als voor heren. Uiteraard kunnen onze hockeytruien en trainingspakken je ook goed warm houden net zoals een hockeybroek of trainingsshirt met lange mouwen.

Advies nodig?
Hoe kies ik Kipsta thermokleding?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
13,99
Laatste Kans
12,99 −23%
9,99
3.6/5 Op basis van 3685 reviews

Hockeykleding kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar kleding voor hockey? Bij Decathlon kan je kiezen uit een grote collectie hockeykleding voor kinderen en volwassenen. In onze online hockeywinkel vind je onder andere hockeyrokjes, hockeybroeken, hockeyshirts, thermokleding voor hockey, trainingspakken en uiteraard ook hockeysokken. De hockeyrokjes, hockeybroekjes en hockeysokken van ons eigen merk Korok zijn verkrijgbaar in veel verschillende (effen) kleuren, waardoor deze ook makkelijk te combineren zijn met je clubtenue. Daarnaast kunnen we dankzij onze partner Hockeyhuis online ook veel verschillende soorten Adidas hockeykleding en Brabo hockeykleding aanbieden. De hockeykleding die wij aanbieden zijn speciaal voor hockey ontworpen, zodat je lekker vrij kunt bewegen en niet bang hoeft te zijn voor scheuren in je kleding na een duel of als je bijvoorbeeld glijdt naar een bal over het kunstgras. Daarnaast is de kleding van licht en sneldrogend materiaal gemaakt zodat je niet teveel last hebt van zware natte kleding wanneer je bijvoorbeeld onderuit bent gegaan op het waterveld of doorweekt bent van het zweet. Onze hockeykleding is zorgvuldig getest, zowel door beginnende hockeyers als door hockeyers die spelen op het hoogste (internationale) niveau, zoals Laura Nunnink van de Oranje hockeydames of Terrance Pieters bij de heren. Door onze producten zorgvuldig te testen kunnen hockeyers van elk niveau optimaal genieten van het spelletje. Kortom: voor de juiste hockeykleding kan je terecht bij Decathlon. Let op: ons aanbod kan per winkel verschillen maar in onze online hockeywinkel bieden we altijd het volledige aanbod hockeykleding voor kinderen en volwassenen aan.

Welke hockeykleding heb je nodig?

Begin je net met hockey? Dan is het handig om te weten wat je allemaal nodig hebt. Naast een stick, scheenbeschermers, schoenen en een bitje heb je uiteraard ook nog de juiste hockeykleding nodig. Als je wedstrijden speelt, heb je daarvoor je clubtenue, bestaande uit een hockeyshirt, -rokje of -broekje en hockeysokken met het clublogo. Maar je wedstrijd is uiteraard alleen op zaterdag of zondag en je moet ook nog trainen doordeweeks. Het is dus prettig om wat extra hockeykleding in je kast te hebben liggen. Bij ons vind je daarom verschillende soorten trainingskleding voor hockey, zoals hockeysokken, hockeyrokjes, hockeybroekjes en trainingsbroeken, hockeyshirts en hockeytruien en trainingsjassen voor zowel kinderen als volwassenen. In deze kleding kan je doordeweeks lekker trainen, zodat je wedstrijdtenue schoon is voor in het weekend. Heb jij het snel koud buiten? Geen probleem, in onze collectie vind je ook thermokleding voor hockey die je van top tot teen warm houdt in de wintermaanden. Het voordeel van onze rokjes, broeken, sokken en thermokleding is dat ze in veel verschillende effen kleuren verkrijgbaar zijn zoals wit, zwart, donkerblauw, rood en groen. Hierdoor kan je ze ook moeiteloos combineren met je clubtenue, mocht je deze een keer vergeten zijn te wassen. Ga je naar de hockeyclub voor je training of wedstrijd? Doe de volgende kledingcheck: hockeyshirt, hockeyrokje of -broekje, hockeysokken en eventueel een trainingspak of trui. Heb je ze allemaal? Dan ben je klaar om lekker het veld op te gaan. Mis je iets? Dan kan je uiteraard bij ons terecht voor een compleet hockeytenue voor dames, heren, jongens en meisjes. Nóg een voordeel van onze hockeykleding: je kunt deze kleding ook goed gebruiken voor andere sporten of de gymles op school.