Hardloopshort

Hardloopshort

Hardloopshort kopen? Bij Decathlon vind je hardloopshorts om lekker te kunnen lopen op warme dagen. Naast hardloopshorts heeft Decathlon ook alles om je drinken mee te kunnen nemen tijdens je lange lopen, zoals drinkgordels, bidons en hardlooprugzakken. Bekijk ook onze hardloopschoenen voor heren.
Advies nodig?
Hardlopen met warm weer
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Type
‪FREQUENTIE‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€60,50
€20,00
€23,00
€53,90
OURY zwart korte broek
BODYCROSS

OURY zwart korte broek

Verkocht en verstuurd door BODYCROSS

€75,90
ANGY 3-in-1 rok zwart
BODYCROSS

ANGY 3-in-1 rok zwart

Verkocht en verstuurd door BODYCROSS

€49,50
€30,00
4.6/5 Op basis van 10676 reviews

Hardloopshort kopen bij Decathlon

Hardloopshorts koop je bij Decathlon. Wij hebben verschillende soorten hardloopshorts die perfect matchen met ieder outfit. Een hardloop short wordt ontworpen door een team van experts, die zelf ook veel hardlopen. Op deze manier weten zij precies wat je wilt. Naast een normaal hardloopbroekje hebben wij ook hardloopshorts met binnenbroek, om irritatie te voorkomen tijdens het hardlopen. Met onze hardloopshorts hoef je de telefoon niet thuis te laten door de handige smarthphonezakjes. Onze lichte en ademende joggingshort is onmisbare tijdens je zomerrun. Wij hebben hardloop korte broeken in verschillende kleuren en maten, welke je af kan stemmen op het weer en de rest van je hardloopkleding.Daarnaast hebben de meeste hardloopshorts een handig touwtje, zodat hij goed blijft zitten.

2 in 1 short

2 in 1 shorts voor tijdens het hardlopen vind je bij Decathlon. Een hardloopshort 2 in 1 is ontworpen voor dames die bij warm weer graag hardlopen. De 2 in 1 shorts hebben ene ingewerkte slip, zonder naden tussen de benen welke niet omhoog kruipt terwijl je hardloopt. Daarbij voorkomt de 2 in 1 short schuren bij de bovenbenen.