Hardloopshirt korte mouwen

Hardloopshirt korte mouwen

Hardloopshirt korte mouwen kopen? Bij Decathlon ben je aan het juiste adres. Hier vind je verschillende hardloopshirts met korte mouwen, ideaal voor de warmere maanden. Om je verder nog te beschermen tegen de zon hebben wij ook hardlooppetten en hardloop zonnebril.
Terug naar artikelen
Geslacht
Maat
Weersomstandigheden
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
38 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 9020 reviews

  Hardloopshirt korte mouwen

  Hardloopshirt met korte mouwen zijn met name ontwikkeld voor de warmere dagen. Met welke temperatuur je een hardloopshirt met korte mouwen gaat dragen, verschilt natuurlijk per persoon, maar dit hangt ook af van de afstand die je gaat hardlopen. Een hardloopshirt met korte mouwen kenmerkt zich met name door een goede zweetafvoer, licht materiaal en ademend vermogen. Dit in tegenstelling tot een katoenen hardloopshirt met korte mouwen. Onze hardloopshirt met korte mouwen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. De techniciteit van de hardloopshirts met korte mouwen verschilt per prijscategorie. Hoe duurder je hardloopshirt met korte mouwen, hoe lichter het materiaal en hoe meer ademend deze is.

  Hardloop tshirt

  Bij Decathlon koop je al je hardloop tshirts. Een hardloop tshirt is uitermate geschikt als je aan het trainen bent op de warmere dagen of voor je halve of hele marathon. In de zomer draag je natuurlijk een hardloop tshirt, zodat je goed de warmte af kan staan tijdens het hardlopen. Bij Decathlon vind je ook een innovatie als het gaat om een hardloop t-shirt. Wij hebben een hardlooptshirt met een startnummervak erin. Op deze manier heb je geen gedoe meer om je startnummer vast te maken met speltjes aan je hardloop tshirt. Je schuift eenvoudig je startnummer aan de voorkant erin.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen