Hardlooplegging

Hardlooplegging

Hardlooplegging kopen? Bij Decathlon vind je hardloopleggings voor zowel warm als koud weer. De hardlooplegging zit als een tweede huid en voorkomt irritatie tijdens het hardlopen. Je vind hier leggings voor zowel dames als heren. Al onze hardloopleggings hebben een handig zakje voor je sleutels. Naast hardloopleggings hebben wij ook alle hardloopaccessoires om je loop nog comfortabeler te maken en hardloop onderkleding om irritaties te voorkomen. Al onze lange tights hebben reflectiestrepen om zichtbaar te zijn in het donker, kijk daarnaast ook naar de rest van onze hardloop verlichting
Advies nodig?
Hoe kies ik hardloopkleding?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Type
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
‪FREQUENTIE‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 23198 reviews

Hardlooplegging voor ieder weertype

Ben jij op zoek naar een hardlooplegging? Bij Decathlon vind je een hardlooplegging voor ieder weertype. Of je nu in de koude winterdagen wat warmte nodig hebt, of in de zomer een dunne hardloop legging. Belangrijk is dat je de juiste hardlooplegging kiest bij de weersomstandigheden buiten. Onze warm en warm+ hardloopleggings zijn aan de binnenkant gevoerd wat zorgt voor extra warmte tijdens het hardlopen. Dankzij deze voering zitten de leggings ook nog eens comfortabel. In de zomer ben je op zoek naar een dunne hardlooplegging waar je het niet warm in krijgt. Onze leggings hebben een dunne stof en heeft op verschillende plekken een geperforeerde stof. Daarnaast zijn de leggings wel dun, maar schijnen deze niet door tijdens het hardlopen. Dit zorgt ervoor dat je zonder zorgen kan gaan hardlopen in onze hardloopleggings. Bij Decathlon hebben wij dus een hardlooplegging voor iedereen. Naast de dikte van de hardloopleggings zijn er ook veel verschillen in de lengte van de hardloopleggings. Voor de zomermaanden kan je kiezen tussen de normale lange hardlooplegging maar je kan ook gaan voor een korte hardlooplegging. Naast de korte en lange hardlooplegging zijn er ook nog verschillende maten die hier tussenin zitten. In het voorjaar kan je ook kiezen voor hardlooptights met een lengte van 3/4 of ⅞, ook wel de kuitbroeken genoemd.

Hardlooplegging met telefoonzak

Hardlooplegging met telefoonzak koop je bij Decathlon. Bij Decathlon vind je tights voor tijdens het hardlopen in zowel de winter- als de zomermaanden. Alle hardloopleggings hebben een speciale telefoonzak waar je de telefoon kan opbergen, zowel met als zonder rits. Loop je dus graag met muziek dan ben je op zoek naar een hardlooplegging met een telefoonzak, zodat je altijd je muziek bij je hebt. Een telefoonzak kan op verschillende plekken zitten. Vaak vind je ze op de heup, bovenbeen of op de rug. Deze plekken zorgen voor zo min mogelijk beweging van je mobiel, zodat je de mobiel niet voelt tijdens het hardlopen. Het kan namelijk heel vervelend zijn als de mobiel op en neer schud tijdens het hardlopen. De vakjes speciaal voor de mobiel zijn bewust klein en strak, op deze manier schiet je telefoon niet uit je zak en schud deze niet heen en weer. Het kan dus zijn dat je het vakje iets moet rekken om je mobiel er goed in te krijgen. Dit is een bewuste keus van de designers om schudden te voorkomen.De telefoonzakjes in de hardloopleggings zijn gemaakt voor iedere afmeting van je telefoon. Of je nu een Samsung S21 hebt of een Iphone, alle telefoons passen in de telefoonzakjes van onze hardloopleggings.

Hardlooptight voor iedere loper

De hardlooptights van Decathlon zijn gemaakt van de beste materialen. De hardlooptights variëren van goedkope basis hardlooptights tot aan technische hardlooptights met vakjes om al je spullen in op te bergen. Daarbij hebben wij dus een hardlooptight voor iedere loper voor alle omstandigheden. Wat betreft kleding is er geen enkel excuus om niet te deur uit te gaan en een rondje te gaan hardlopen. Onze hardlooptights voldoen aan alle voorwaarden voor een comfortabele loop. Loop je daarbij vaak in de bossen of onverhard dan hebben we compressietights. De compressietights zorgen ervoor dat je minder trillingen ervaart in je benen en helpt de doorbloeding. Hierdoor zal je minder snel last krijgen van je spieren en worden ze minder snel moe. Onze running tights zorgen voor veel draagcomfort en zitten als een tweede huid. Een hardlooplegging voorkomt schurende bovenbenen en irritatie, zodat je zonder problemen ieder rondje hardloopt. Een tight valt strak, omsluit de benen en zit dus strak op de huid. Door de platte brede tailleband met aantrekkoord blijven de tights perfect in positie zitten en zakken ze niet af tijdens het hardlopen. Onze tights hebben verschillende prints en matchen met iedere outfit. Daarom zijn de hardlooptights geschikt voor iedere loper, voor zowel man als vrouw. De hardlooplegging is een onmisbaar kledingstuk in iedere kledingkast.