Hardlooprugzak

Hardlooprugzak

Hardlooprugzak kopen? Bij Decathlon vind je de perfecte hardlooprugzak voor tijdens je lange lopen en tijdens al je traillopen. In al onze hardlooprugzakken zit een waterzak om nog gemakkelijker te kunnen drinken tijdens het hardlopen. Op zoek naar andere drinkaccessoires neem dan een kijkje bij onze drinkgordels en onze drinkflessen, bidons en waterzakken. Heb je liever iets kleiners dan hebben wij ook hardlooparmband en hardloopriemen om je spullen in op te bergen.
6 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 4234 reviews

  Hardlooprugzak kopen bij Decathlon

  Ben je op zoek naar een hardlooprugzak voor je tijdens je lange duurlopen. Tijdens een lange duurloop is een hardlooprugzak onmisbaar. In een hardlooprugzak kan je al je spullen opbergen en ook eten en drinken meenemen. Zoek je een lichte hardloop rugzak dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. Wij hebben een hardloop tas voor zowel beginnende als ervaren hardloper. De hardlooprugzakken zijn ook uitermate geschikt voor tijdens je trail. Door de vele vakjes berg je eenvoudig je regenjas of windjack op. Wij hebben ook trailrunning rugzakken waar je de stokken aan vast kan maken. De lichtste hardlooprugzak is maar 140 gram. Alle hardlooprugzakken bij Decathlon zijn inclusief waterzak. De hardlooprugzakken sluiten nauw aan op je lichaam, waardoor je geen hinder of irritatie ondervindt van de hardlooprugzak.

  Drinksysteem rugzak

  De hardlooprugzakken zijn met drinksysteem. Een rugzak met drinksysteem houdt in dat iedere rugzak met waterzak komt. De waterzakken hebben een handige slang welke via de bovenkant uit de hardlooprugzak komt. Door middel van klemmetjes wordt de slang eenvoudig op zijn plek gehouden en drink je zeer gemakkelijk door de speciaal gemaakte drinktuitjes. De water rugzak zijn unisex en dus geschikt voor zowel man als vrouw.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen