Hardlooprugzak

Hardlooprugzak

Hardlooprugzak kopen? Bij Decathlon vind je de perfecte hardlooprugzak voor tijdens je lange lopen en tijdens al je traillopen. In al onze hardlooprugzakken zit een waterzak om nog gemakkelijker te kunnen drinken tijdens het hardlopen. Op zoek naar andere drinkaccessoires neem dan een kijkje bij onze drinkgordels en onze drinkflessen, bidons en waterzakken. Heb je liever iets kleiners dan hebben wij ook hardlooparmband en hardloopriemen om je spullen in op te bergen.
Advies nodig?
Het belang van hydrateren
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€14,99
KOKER VOOR TRAILSTOKKEN ZWART
EVADICT

KOKER VOOR TRAILSTOKKEN ZWART

(183)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.4/5 Op basis van 2429 reviews

Hardlooprugzak kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar een hardlooprugzak voor je tijdens je lange duurlopen. Bij Decathlon hebben wij een ruim assortiment aan hardlooprugzakken voor zowel dames als heren. Tijdens een lange duurloop is een hardlooprugzak onmisbaar. In een hardlooprugzak kan je al je spullen opbergen en ook eten en drinken meenemen. De hardlooprugzak wordt over het algemeen gebruikt tijdens een lange duurloop over verharde wegen of in de bossen of bergen. Vaak kan je van tevoren moeilijk inschatten wat het weer gaat doen en hoe lang je daadwerkelijk weg bent. Met een hardlooprugzak heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Zo neem je eenvoudig een hardloopjack mee voor als het gaat regenen, trail stokken als je de bergen in gaat en ook het benodigde voedsel neem je makkelijk mee. Omdat je zoveel mee kan nemen is het belangrijk dat de rugzak goed aansluit op je rug en nauwkeurig af te stellen is. Tijdens het hardlopen wil je namelijk niet dat je hardlooprugzak alle kanten op beweegt. De hardlooprugzak moet stevig op zijn plek blijven zitten, zodat je er geen last van hebt. Een hardlooprugzak moet je nauwelijks voelen als je deze draagt. Naast dat de hardlooprugzak goed moet blijven zitten is het gewicht ook van belang. De hardlooprugzak moet zo licht mogelijk zijn, want elke gram ga je na verloop van tijd voelen bij een lange duurloop. Bij Decathlon hebben wij lichte hardlooprugzakken voor iedereen. De lichtste hardlooprugzak is maar 140 gram. Wij hebben een hardloop tas voor zowel beginnende als ervaren hardloper, afhankelijk hoe lang en waar je gaat hardlopen. De hardlooprugzakken zijn ook uitermate geschikt voor tijdens je trail. Door de vele vakjes berg je eenvoudig je regenjas of windjack op. Wij hebben ook trailrunning rugzakken waar je de stokken aan vast kan maken.Alle hardlooprugzakken bij Decathlon zijn inclusief waterzak, zodat je naast je kleding en voedsel ook voldoende drinken kan meenemen. De drinkzakken zijn er in verschillende formaten van één tot drie liter. Let wel op dat niet iedere waterzak in iedere hardlooprugzak past.

Drinksysteem rugzak

De hardlooprugzakken van Decathlon zijn inclusief drinksysteem. Een rugzak met drinksysteem houdt in dat iedere rugzak met waterzak komt. De waterzakken komen in verschillende formaten, afhankelijk van de grote van de hardlooprugzak. De waterzakken hebben een handige slang welke via de bovenkant uit de hardlooprugzak komt. Door middel van klemmetjes wordt de slang eenvoudig op zijn plek gehouden en drink je zeer gemakkelijk door de speciaal gemaakte drinktuitjes. Op deze manier blijf je gehydrateerd tijdens het hardlopen. Een hardloop rugzak met drinksysteem wordt over het algemeen gebruikt tijdens lange duurlopen of lange traillopen, daarnaast is het bij sommige trails verplicht om een hardlooprugzak met drinksysteem mee te nemen. De water rugzak zijn unisex en dus geschikt voor zowel man als vrouw. Om het klotsen van het water te voorkomen in je hardlooprugzak is een kleine handigheid. Klotsen van je waterzak kan op den duur tot irritatie leiden namelijk. Daarbij dien je de waterzak helemaal tot het randje vol te laten lopen. Vervolgens vouw je bovenkant van de waterzak om het pinnetje en doe je de schuif er overheen waardoor je het overtollige water eruit perst. Daarna draai je de waterzak om, zodat de slang aan de bovenkant zit. Nu kan je de laatste luchtbelletjes uit de waterzak zuigen door de slang, hierdoor trekt hij ook direct vacuüm en voorkom je het klotsen van de waterzak.