HYDRAPAK

Hydrapak Velocity IT 1.5L - Hydratatiezak met mondstuk - Isolerend

€54,99

Ontdek de Hydrapak Velocity IT 1.5L: jouw ideale metgezel voor het koel houden van water tijdens warm weer en intense activiteiten.

Kleur: Lichtgrijs

1500 mL
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Outdoor Food

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 55 membership punten

Productbeschrijving

Ontdek de Hydrapak Velocity IT 1.5L: jouw ideale metgezel voor het koel houden van water tijdens warm weer en intense activiteiten. Als geïsoleerde versie van onze Velocity™ reservoir, is de Velocity™ IT voorzien van onze IsoBound™ isolatietechnologie en wordt afgerond met een geïsoleerde HydraFusion drinkslang om je water langer koel te houden.

ISOBOUND ISOLATIE: Houdt je hydratatie langer koel. Dubbelwandige constructie en cel-schuimtechnologie creëren een barrière die de warmteoverdracht van de gebruiker naar de hydratatie vertraagt.

GRIJP-TAB: Nieuwe, lichte en flexibele grijp-tab maakt het eenvoudig om het reservoir in en uit tassen te trekken en gemakkelijk te dragen.

UNIVERSELE HANGER: Ontworpen om te werken met clips, haken en lussen in een breed scala aan vesten en tassen, waaronder Salomon, Nathan, Osprey en CamelBak.

BREDE VULOPENING: Opnieuw ontworpen Slide-Seal top opent extra breed, waardoor het gemakkelijker wordt om te vullen en ijs toe te voegen.

HYDRAFUSION SLANG: Flexibele drinkslang isoleert bij warm weer en biedt bescherming in zware omstandigheden.

COMET BITE VENTIEL: Nieuw, lichtgewicht ventiel sluit automatisch af na elke slok en kan met één hand worden geopend en vergrendeld om lekkage te voorkomen wanneer niet in gebruik.

PLUG-N-PLAY CONNECT SYSTEEM: Maak eenvoudig de drinkslang los (een automatische afsluitklep voorkomt lekken) en verwijder het reservoir uit je tas voor gemakkelijk bijvullen.

MAKKELIJK OM TE KEREN: Keer het reservoir om voor grondige reiniging en volledige droging.

Kenmerken:

Plug-N-Play® connect systeem maakt het eenvoudig om de drinkslang van het reservoir los te koppelen voor gemakkelijk vullen. Gemaakt van ultraduurzaam, slijtvast TPU & RF-gelaste naden voor superieure duurzaamheid en elasticiteit. 100% BPA- & PVC-vrij, breed werktemperatuurbereik (kan worden ingevroren - max. temperatuur 60°C / 140°F). Specificaties:

Capaciteit: 1.5 L / 50 fl oz Gewicht: 169 g / 6.0 oz Afmetingen: 344 mm x 151 mm / 13.5 in x 5.9 in Materialen: TPU, ABS, POM, PP, EPDM, Silicone, 304SS, TPU Gecoat Nylonweefsel

Met de Hydrapak Velocity IT 1.5L houd je altijd koud water bij de hand tijdens je avonturen en intense activiteiten, ongeacht het weer.

Reviews