Hardloopkleding Kinderen

Hardlopen is een leuke sport in de buitenlucht en bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan hardloopkleding voor kinderen. De hardloopkleding is zowel binnen als buiten te gebruiken! Ook voor de koude wintermaanden hebben wij genoeg keuze. Koop daarom alle hardloopkleding voor kinderen bij Decathlon

Hardloopkleding Kinderen
Filter
Terug naar artikelen
Type
Maat
Frequentie
Type weer
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
23 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 67 reviews

  Hardloopschoenen voor kinderen

  Voor kinderen hebben wij bij Decathlon verschillende modellen hardloopschoenen van ons eigen merk Kalenji. Alle hardloopschoenen voor kinderen hebben gemeen dat deze een non-marking zool hebben. Hierdoor zijn de schoenen ook geschikt voor bijvoorbeeld schoolgym.

  Er zijn verschillende modellen voor kinderen, die samen alle gebruikers aanspreken. Zo hebben we een echt instap model, voor kinderen die een keer gaan hardlopen bijvoorbeeld. Ook hebben we schoenen die ook ontworpen zijn voor kinderen die aan atletiek doen. Het voordeel van deze schoenen is onder andere dat er een waterafstotende laag over de schoen zit, zodat de voeten minder snel nat worden.

  Hardloopkleding voor kinderen

  Voor kinderen hebben we hardloopkleding voor alle weersomstandigheden. In het assortiment vind je korte broeken en t-shirtjes voor in de zomer of voor bijvoorbeeld schoolgym. Voor de koudere herfst en wintermaanden is er dikkere kleding ontworpen, maar ook kleding welke water- en/of winddicht is. Wanneer je zoon of dochter aan atletiek doet, hoeven de weersomstandigheden dus geen beperkende factor meer te zijn.

  Atletiek

  Naast de gewonen hardloopschoenen heeft Decathlon ook speciale spikes gemaakt, welke geschikt zijn voor de atletiekbaan. Deze schoenen hebben scherpe, metalen puntjes onder de voorkant van de voet zitten, zodat je zoon of dochter meer grip heeft. De kinderspikes zijn allround spikes, zodat deze voor bijna alle onderdelen geschikt zijn, zoals balwerpen, sprinten, langere afstanden, hoogspringen en verspringen.