Sportbeha

Sportbeha

Een goede fitness sportbeha is minstens zo belangrijk als de rest van je sportkleding. Bij het kiezen van een sportbeha kun je rekening houden met de sluiting en de mate van ondersteuning. Maak vervolgens je outfit compleet met mooie fitness shirts, fitness tops of fitness leggings.
Advies nodig?
Hoe kies ik een sportbeha?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Merk
Kleur
Sticker
VERKOPER
Prijs

Ontdek onze grote maten collectie

Bekijk nu
Vanaf
€40,00 -30%
€27,99
€40,00 -12%
€35,00
€50,00
€35,00 -28%
€25,00
€30,00 -20%
€23,99
€26,50
€30,00 -18%
€24,49
€30,00 -18%
€24,49
€35,00 -28%
€25,00
4/5 Op basis van 23459 reviews

Vind de fitness sportbeha die bij jou past!

Tijdens je fitness workout worden je borsten zwaar belast. Een goede sportbeha zorgt voor de juiste steun, zodat je ongestoord je workout kunt voltooien. Bij het kiezen van een goede sportbeha houden we bij Decathlon rekening met drie criteria: de mate van ondersteuning, het ademende vermogen en natuurlijk het comfort.

Stevige sport bh

Voordat je een sportbeha kiest, is het verstandig om te bedenken op welke intensiteit je van plan bent te gaan sporten. Bij een lage impact workout geeft een lichte beha voldoende steun zonder dat je onnodige druk voelt. Wanneer je van plan bent op een matige intensiteit te sporten, kies dan ook voor medium steun. Deze bh's bieden optimale ondersteuning en ventileren goed. Mocht je op hoge intensiteit gaan trainen, kies dan voor één van onze stevigste bh's zodat het bewegen van de borsten minimaal wordt.

Sport bh met voorsluiting

Sommige vrouwen vinden het fijn om een bh te kiezen met een voorsluiting. Wij hebben meerdere sportbeha's met een rits aan de voorkant zodat je de beha makkelijk aan en uit kunt doen. Wanneer je tijdens je workout minimaal zweet, is het verstandig om een bh te kiezen die elastisch is en gemaakt is van een zachte stof. Wanneer je verwacht flink te gaan zweten kies je voor technisch textiel en een racer back. Dit zorgt voor extra ventilatie en ademend vermogen.

Sport bh grote maten

Niets is vervelender dan een sport bh die niet comfortabel zit. Zorg ervoor dat je de juiste maat hebt en dat de stof fijn aanvoelt. Daarom heeft Decathlon speciale behas ontwikkeld voor dames die grotere borstenb hebben.