Stootkussens

Stootkussens

Stootkussens zijn ideaal als je graag samen met iemand traint. Het is de perfecte manier om je slagen en stoten te oefenen, je snelheid en nauwkeurigheid te perfectioneren en fysiek en conditioneel sterker te worden. Bij Decathlon verkopen we handpads, een armpad en een trapkussen. Train je liever alleen? Bekijk dan onze bokszakken en boksballen.

Advies nodig?
Waarom en hoe train je met stootkussens?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Maat
Merk
Kleur
Prijs
€42,90
Thai Pad Zwart Skintex
LEGEND SPORTS

Thai Pad Zwart Skintex

Verkocht en verstuurd door Legend Sports

€90,50
4.3/5 Op basis van 381 reviews

Stootkussen boksen kopen

Wanneer je samen met iemand je bokstechnieken wilt trainen, kun je het beste een stootkussen boksen gebruiken, ook wel een bokskussens of boks pads genoemd. Stootkussens worden veel gebruikt bij vechtsporten als (kick)boksen, thai boksen en MMA. Doordat degene die de boks pads vast heeft door middel van verschillende combinaties aan bewegingen de verschillende doelzones aangeeft, is het trainen minder mechanisch dan bij het trainen met een bokszak. Ook is het natuurlijk heel leuk om samen te trainen. De gebogen stootkussens van Decathlon is het ideale paar boks pads om je slagen, stoten, snelheid en nauwkeurigheid te verbeteren, samen met een sparringpartner. Zo geeft het brede stuk schuim van ons stootkussen boksen voldoende bescherming tegen schokken en zorgt de ergonomische greep van de boks pads ervoor dat je ze comfortabel en stevig vast kunt houden. Decathlon verkoopt een stootkussen boksen per paar, voor beginners als voor halfgevorderde boksers.

Stootkussens kickboksen

Naast een bokskussen voor Engels boksen, verkopen we ook stootkussens kickboksen. Qua kickboks pads is de armpad of het enkele gebogen stootkussen ideaal om te gebruiken als trapkussen kickboksen. Met deze kickboks pads kun je naast de nauwkeurigheid van je vuistslagen, ook heel goed de nauwkeurigheid van je voet- en knie combinaties trainen. Het stootkussen kickboksen van Decathlon heeft naast de schokdemping en ergonomische greep van het reguliere bokskussen, ook een goede grip dankzij de handgreep en twee riemen met klittenband. Hierdoor is het heel makkelijk om de stootkussens kickboksen in positie te houden. En dankzij de suède bekleding van de achterkant, het schuimlaagje op de bevestigingsriemen en de naadloze handgreep, is het vasthouden van een trapkussen kickboksen ook nog eens heel comfortabel. Of je dus een regulier bokskussen of kickboks pads zoekt, bij Decathlon ben je aan het juiste adres! Je kunt de stootkussens kickboksen daarnaast ook makkelijk komen testen in één van onze winkels. Let op: het trapkussen kickboksen wordt verkocht per stuk.