Scheenbeschermers kickboksen

Scheenbeschermers kickboksen

Scheenbeschermers beschermen je schenen tegen harde trappen tijdens het boksen. Met name voor kickboksen is deze bescherming dus belangrijk. Sommige scheenbeschermers in ons assortiment hebben een ingebouwde voetbeschermer. Heb je liever een losse scheenbeschermer? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wil je daarnaast je volledige benen beschermen? Dan zijn kniebeschermers en enkelbeschermers ook aan te raden.

Advies nodig?
Hoe kies ik de juiste boksbescherming?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Maat
Merk
Kleur
Prijs
49,90
35,95
68,90
4/5 Op basis van 435 reviews

Kickboks scheenbeschermers kopen

Kickboks scheenbeschermers kopen is iets wat wij zeker aanraden. Dit is de beste manier om je schenen en wreven te beschermen tegen harde trappen en schokken tijdens het kickboksen, of je nu een intensieve of laagintensieve training hebt. Ook bescherm je hierdoor je tegenstander, helemaal als je al meer ervaring hebt en je hardere trappen uitdeelt. Bij Decathlon kun je kickboks scheenbeschermers kopen voor verschillende niveaus om blessures te vermijden. De bescherming van de scheenbeschermers zit hem in de beschermingszones die het scheenbeen afdekken en in de schokabsorptie van slagen tijdens het sparren. En dankzij de beschikbare kleine maten, zijn de scheenbeschermers ook geschikt voor je kind. Voor je kind kun je dan het beste maat S/M nemen. Let bij het passen van de scheenbeschermers erop dat de scheenbeschermer iets onder de knieschijf komt qua lengte, voor optimale bescherming. Het is daarnaast ook niet fijn als je scheenbeschermers te breed zijn. Je kunt je altijd laten adviseren door onze sportexperts in de winkel. Om heftiger transpireren hoef je je daarnaast bij de scheenbeschermers kickboksen geen zorgen te maken; er zit een laag in die zorgt voor zweetafvoer. Daarnaast hebben de scheenbeschermers kickboksen ook een ergonomische vorm, waardoor de beschermer goed op zijn plaats blijft zitten. Voor kickboks scheenbeschermers kopen ben je bij Decathlon dus aan het juiste adres!

Scheenbeschermers met voetbescherming

Helaas verkopen we geen scheenbeschermers met enkelbescherming. Naast gewone scheenbeschermers kickboksen, verkopen we wel scheenbeschermers met voetbescherming, ook wel ingebouwde voetbeschermer genoemd. Het woord zegt het al: waar scheenbeschermers met enkelbescherming naast je schenen ook je enkels beschermen, beschermen scheenbeschermers met voetbescherming naast je schenen ook je voeten. Wil je zowel je schenen als je voeten beschermen, is dit dus de beste oplossing. De scheen-voetbeschermer is gemaakt uit specifiek schuim ter hoogte van het voetgewricht en de enkel. De scheenbeschermers met voetbescherming zijn er voor (jong)volwassenen, maar ook in maat XS/S, voor de kleinere kinderen. Ga je de scheenbeschermers passen, weet dan dat je tenen best onder de bescherming voor het voetgedeelte mogen uitkomen. Zoals hierboven al aangegeven, kun je je in onze Decathlon winkels altijd laten adviseren.