Badmintonnet

Badmintonnet

Wil je een badmintonnet kopen? Bij Decathlon hebben we in de online badminton winkel verschillende netten. We verkopen zelfs badmintonnetten inclusief palen, of inclusief rackets. Zo kan je direct gaan badmintonnen. Perfect voor op vakantie bijvoorbeeld! Ook hebben we netten met officiële afmetingen geschikt voor wedstrijden. Bij ons vind je badmintonnetten van ons eigen merk Perfly. Bekijk ook onze badmintonrackets en badminton shuttles.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Kleur
Merk
Prijs
49,99 −10%
44,99
27,99
Badmintonset Easy Set Discover geel
Badmintonset Easy Set Discover geel
PERFLY

Badmintonset Easy Set Discover geel

(487)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.4/5 Op basis van 4226 reviews

BADMINTON NET KOPEN BIJ DECATHLON

Heb je een badminton net nodig? Bij Decathlon kan je kiezen uit losse netten (met palen) of een set inclusief badminton rackets en shuttles. Een badmintonnet maakt het spelen van het spel uitdagender, completer en leuker. We hebben verschillende soorten netten die allen eenvoudig en snel op te zetten zijn. Ideaal om mee te nemen op vakantie!.

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over badmintonsnetten kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

LEVERING VAN BADMINTONNETTEN

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).