Badminton snaren

Badminton snaren

Wil je badminton snaren kopen? Bij Decathlon kun je snaren voor badminton kopen van de merken Perfly en Yonex. Decathlon biedt snaren aan van verschillende diktes en eigenschappen, zo is er voor elk type speler de juiste snaar. In de Decathlon winkels kan jij je badmintonracket laten bespannen. De bespanservice is zelfs gratis bij aankoop van een badminton snaar. Ook benieuwd naar onze badmintonrackets?
Filter
Terug naar artikelen
Merk
SPORTIEF NIVEAU
Snaardikte
Levertijd
Snaar profiel
Kleur
Prijscategorie
12 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  3.5/5 Op basis van 111 reviews

  BADMINTONSNAREN KOPEN BIJ DECATHLON

  Ervaar je minder kracht in je slagen of ben je toe aan een nieuwe snaar? Koop dan een nieuwe badmintonsnaar bij Decathlon. Laat je in onze winkels adviseren door een expert bij het kiezen van de juiste snaar voor je spel. Ook leveren wij de service om jouw badmintonracket te bespannen.

  BESPANNEN VAN BADMINTONRACKETS

  Bij Decathlon beschikken wij over een bespanservice om je badmintonracket weer te voorzien van een nieuwe besnaring. Op vertoon van je Decathlon sportpas is dit gratis en betaal je enkel de prijs van de snaar. Houdt er rekening mee dat dit vaak niet ter plekke kan en de gemiddelde wachttijd hiervoor tussen de 1-3 dagen zal bedragen.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over badmintonsnaren kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  LEVERING VAN BADMINTONSNAREN

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen