Kampeervakantie

Kampeervakantie

Dankzij de vele kampeerproducten van Decathlon was kamperen nog nooit zo makkelijk. Zo is Decathlon exclusieve aanbieder van Quechua tenten maar ook verkopen we andere kampeerartikelen zoals slaapzakken en kampeerstoelen en tafels. Zo scoor je je volledige kampeeruitrusting in één keer en kun je er lekker tussenuit. Naast de benodigde kampeerartikelen moet er natuurlijk ook gedacht worden aan het vermaak. Bij Decathlon ben je ook aan het juiste adres voor diverse campingspellen. Wil je nog meer kampeerproducten zien? Neem dan een kijkje bij onze kampeershop

of bekijk onze catalogus 2022.
Advies nodig?
Zomervakantie-inspiratie nodig? 5 soorten vakantie die je wilt ondernemen
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs

Welk type kampeerder ben jij?

Jouw paklijst voor kamperen

Ontdek nu
4.3/5 Op basis van 98123 reviews

Kamperen in de zomervakantie

Heb jij plannen om te gaan kamperen in de zomervakantie? Dan ben je bij Decathlon aan het goede adres! Ons assortiment bestaat uit alles wat jij nodig hebt voor het kamperen in de zomervakantie. Van Quechua 2-persoonstenten tot 8-persoonstenten, van opvouwbare keukenmeubels tot onze Quechua opblaasbare kampeerkasten. Met deze producten kun je gemakkelijk koken op de camping en al jouw etenswaren goed en afgeschermd opbergen. Maak het kamperen in de zomervakantie nét iets luxer door jezelf van alle gemakken te voorzien. Kies hierbij voor een grote tent, zodat je genoeg ruimte hebt om spullen neer te zetten. Lees per product de specifieke productinformatie en kijk welke campingspullen het beste bij jouw wensen passen.

Trekkingschoenen voor hiken

Ga jij deze zomer kamperen in Nederland? Dan ga je waarschijnlijk ook wandelen of hiken. Het verschil tussen deze twee is dat je met een wandeling vaak kortere, minder zware afstand aflegt. Wanneer je gaat hiken zul je een zwaardere en langere route uitkiezen. Deze route heeft vaak ook meer hoogteverschillen. Of je nu op zoek bent naar trekkingschoenen om door begaanbare natuurgebieden te lopen of naar trekkingschoenen waarmee je door bergachtig terrein wilt lopen, bij ons ben je aan het goede adres. Zorg ervoor dat je je voeten ook beschermd door de juiste wandelsokken. Onze trekkingschoenen zullen geschikt zijn voor de fanatieke wandelaars en hikers onder ons. Ook voor wandelschoenen voor de regelmatige wandelaar kun je bij ons terecht.

Quechua kampeerspullen

Onze Quechua kampeerspullen zijn ontwikkeld aan de voet van de Mont Blanc door een fanatieke groep kampeerders. Elk product is getest onder verschillende weersomstandigheden en verzekerd van goed materiaal. Je kunt de producten binnen 365 dagen retourneren. De levering van je kampeerspullen kun je zelf bepalen, afhankelijk van het formaat van het product.