13 artikelen voor

Kinderzitje fiets

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
3.6/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Het juiste kinderzitje kiezen

Hoe kun je je kind eenvoudig op de fiets vervoeren? Fietstochten met de familie, een ongedwongen uitje op zondag of dagelijkse stedelijke tochtjes; fietsen met een kind dien je zorgvuldig te plannen. Het kiezen van een kinderzitje betekent dat er net zoveel aandacht aan veiligheid als comfort moet worden besteed, zowel voor het kind als de fietser. Vanaf de leeftijd van negen maanden kun je een kind voor of achter op de fiets in een kinderzitje meenemen. Welk model je ook kiest, het is onderworpen aan normen die betrouwbaarheid garanderen. Kinderzitjes worden vastgemaakt op het frame van je fiets met behulp schroeven en moeren of op een bagagedrager die tot 25 kg kan dragen. Zorg dat je zitje en de fiets compatibel zijn. Voor nog meer comfort zijn er zitjes die versteld kunnen worden zodat het kind comfortabel kan slapen. Ten slotte zijn er ook kinderzitjes die aan de voorkant van de fiets bevestigd kunnen worden zodat je te allen tijde je kind in de gaten kunt houden. Deze zitjes zijn echter beperkter in termen van omvang en gewicht dan zitjes voor achterop de fiets. Vergeet tot slot een van de meest essentiële zaken niet; een fietshelm voor jezelf en je kind.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over kinderzitjes kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van een kinderzitje

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).