VoetbalschoenenVoetbalschoenen vaste nop Voetbalschoenen vaste nop

Voetbalschoenen met vaste noppen voor op het veld (FG), ook voor kunstgras (AG).

Voetbalschoenen vaste nop kopen
Voetbalschoenen kunstgras Voetbalschoenen kunstgras

Voetbalschoenen speciaal voor op het kunstgras, met kleine nopjes (HG en TF).

Voetbalschoenen kunstgras kopen
Voetbalschoenen schroefnop Voetbalschoenen schroefnop

Voetbalschoenen met schroefnoppen (SG), speciaal voor drassige velden.

Voetbalschoenen schroefnop kopen
Zaalvoetbalschoenen Zaalvoetbalschoenen

Zaalvoetbalschoenen, non marking, speciaal voor futsal.

Zaalvoetbalschoenen kopen

Favoriete voetbalschoenen

1. ADIDAS COPA MUNDIAL FG Voetbalschoenen COPA MUNDIAL

De meest populaire en klassieke voetbalschoen ooit gemaakt!


 • Onze best verkochte voetbalschoen
 • Licht en comfortabel door het kangoeroeleer
 • Uitstekende klantbeoordeling --> 4,5/5 op basis van 60 reviews
 • Geschikt voor natuur- en kunstgras
Bekijk alle voetbalschoenen vaste nop
2. KIPSTA CRL 700 PRO FG Voetbalschoen CLR 700 PRO Kipsta

Noppen geschikt voor gras- en kunstgras, extreem lichte voetbalschoenen.


 • Lichte en comfortabele voetbalschoenen
 • Getest door profvoetballers
 • Uitstekende klantbeoordeling --> 4,1/5 op basis van 8 reviews
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
Bekijk alle voetbalschoenen vaste nop
3. KIPSTA AGILITY 700 PRO HG Voetbalschoenen Agility 700 pro kunstgras Kipsta

Leren kunstgras voetbalschoenen voor een uitstekende balcontrole.


 • Soepel leer voor een perfect balgevoel
 • Getest door profvoetballers
 • Uitstekende klantbeoordeling --> 4,2/5 op basis van 16 reviews
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
Bekijk alle voetbalschoenen kunstgras
 • Voetbalschoenen vast nop

  Voetbalschoenen kopen

  Bij het kiezen van de juiste schoen is het belangrijk om te letten op controle, een goede demping en stabiliteit. Vaak vinden voetballers een lichte schoen erg prettig omdat deze een goede balcontrole geeft en daarnaast een betere tractie heeft. Met tractie bedoelen we het vermogen om snelheid over te brengen op het veld. Daarom is het ook belangrijk om een juiste schoen bij de verschillende ondergronden waar je op kunt spelen te kiezen. Op een hard veld zul je namelijk minder hoge noppen nodig hebben dan bij een zacht of nat veld. De grip van de zool en het type noppen zijn dus bepalende factoren bij het selecteren van de juiste voetbalschoen. Voetbalschoenen met een vaste nop zijn erg populair doordat ze zowel op het natuurgras als kunstgras gebruikt kunnen worden.
  Ook voor een ruim assortiment aan voetbalshirts en voetbalbroekjes ben je bij ons aan het juiste adres. Kipsta heeft een ruim assortiment aan voetbalkleding voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.


  In onze voetbalschoenen informatiegids kun je meer informatie vinden over de verschillende type voetbalschoenen zoals FG, AG, HG/TF, SG en zaalvoetbalschoenen.

 • Voetbalschoenen kunstgras

  Voetbalschoenen kunstgras

  Tegenwoordig heeft bijna elke voetbalvereniging wel één of meerdere kunstgrasvelden tot haar beschikking. Dit betekent dat de kans groot is dat jij op een kunstgrasveld komt te spelen. Ook tijdens competitiewedstrijden is de kans groot dat je tegenstanders op kunstgras spelen. Het is daarom aan te raden om een paar artificial ground schoenen aan te schaffen. Dit type schoen kan soms ook op gras gebruikt worden maar het is belangrijk om in te schatten of de zool voldoende grip op gras geeft. Vaak hebben deze schoenen kortere noppen die anders van vorm en anders geplaatst zijn zodat je niet vast komt te staan op het stugge kunstgras.

  Kunstgrasvelden kunnen stug en hard zijn en daarom is het belangrijk om hier een juiste schoen bij te kiezen. Doordat hard ground kunstgras voetbalschoenen vaak korte kleine noppen hebben, bieden ze voldoende grip op een kunstgrasveld, ook al heeft het geregend. Een voordeel van deze schoenen is dat de punt vaak verstevigd is, iets wat de slijtage verminderd. Decathlon heeft een ruim assortiment aan kunstgrasschoenen van verschillende merken. Ons eigen merk Kipsta is de laatste jaren sterk verbeterd en heeft verschillende kunstgras en hard ground voetbalschoenen voor jong en oud.

 • Voetbalschoenen schroefnop

  Voetbalschoenen schroefnop

  Als het hard heeft geregend en de velden zijn erg nat of drassig adviseren wij om langere noppen te gebruiken. Soft ground (SG) voetbalschoenen zijn in dit geval de juiste keuze en bieden de meeste grip ook tijdens de slechte regenachtige dagen op velden die anders slecht bespeelbaar zijn. Vaak is het mogelijk om de (ijzeren) noppen te verwisselen waardoor je kunt afwisselen met rubberen noppen. Dit type schoen is ook voor rugbyers een populaire keuze omdat het een goede grip garandeert. Echter door het lage aantal noppen (6 tot 8) is de stabiliteit minder en wordt dit type schoen minder vaak gebruikt. Keepers kunnen dit type schoen waarderen omdat ze een minder groot risico hebben om uit te glijden.

  Ook voor verschillende voetbal materialen ben je bij decathlon op het juiste adres. Wij hebben voetbaldoeltjes, trainingsmateriaal, voetbaltassen, scheenbeschermers en voetballen.

 • Zaalvoetbalschoenen

  Zaalvoetbalschoenen

  Zaalvoetbalschoenen zijn speciaal voor futsal (zaalvoetbal) gemaakt. Deze schoenen hebben een zool die niet afgeeft en bieden voldoende grip en steun tijdens een potje zaalvoetbal. Het is belangrijk dat je een zaalvoetbalschoen selecteerd die goed bij je voet past zodat je tijdens de wedstrijd niet gaat schuiven in de schoen. Dit kan namelijk vervelende gevolgen hebben en zorgt voor minder wendbaarheid en stabiliteit. Een zaalvoetbalschoen is speciaal ontworpen voor een snel en technisch spel, vol met omschakelingen. Technische spelers komen uitermate goed tot hun recht in de zaal. Futsal wordt gespeeld met een speciale plofbal, die niet opstuiterd waardoor het spel nog sneller wordt. De bal kan namemlijk sneller gecontroleerd worden waardoor je de bal sneller kunt door-passen. Bij Decathlon hebben we zaalvoetbalschoenen van Kipsta, Nike, Adidas en Puma.

  Ben jij op zoek naar een speciale zaalvoetbal, neem dan eens een kijkje op onze voetballen pagina. Hier zul je zowel voetballen voor in de zaal, op het veld en op het strand vinden.

Voetbalschoenen bij Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon Nederland is aan het groeien en doordat wij zowel online als offline actief zijn kunnen onze klanten hier optimaal van profiteren. De van origine Franse sportwinkel is ondertussen in Nederland een begrip aan het worden. Wij bieden producten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en ook onze voetbalschoenen zijn te koop voor goede prijzen. Als klant kun je altijd een Decathlon winkel binnenstappen en een advies op maat vragen. Onze teamsportafdeling, waar je alle voetbalschoenen kunt vinden, worden ondersteund door sportieve verkopers die je uitgebreid kunnen informeren over de juiste voetbalschoenen.

 1. Als klant kun je altijd een van onze Decathlon winkels binnenstappen. Dit heeft natuurlijk zijn voordelen want voordat je een voetbalschoen koopt wil je een advies op maat. Vraag onze specialisten naar de kenmerken van een bepaalde voetbalschoen en maak zo je keuze. Als je een geschikte voetbalschoen hebt gevonden kun je deze gemakkelijk online bestellen of direct meenemen uit de winkel.
 2. Mocht een voetbalschoen toch niet op voorraad zijn, geen paniek. Doordat wij werken met verschillende online schermen in de winkels kun je toch je gewenst schoen bestellen en gratis thuis laten bezorgen. Vraag een medewerker voor advies en laat je uitgebreid informeren.
 3. Onze winkels zijn erg ruim opgezet en dit biedt de kans om alles te testen wat je tegenkomt. Probeer dus verschillende voetbalschoenen uit voordat je een keuze maakt zodat je precies die schoen neemt die bij jou past!

Voetbalschoenen voor intensief gebruik

Bekijk de video van de Kipsta CLR 700 PRO voetbalschoenen (video in Frans).

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De voetbalschoenen op Decathlon.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.

Jaap op decathlon.nl:

Erg fijne voetbalschoenen, waarvan ik weet dat ze van super kwaliteit zijn. De prijs die je Decathlon betaald is ook erg goed. Wat mij de betreft de best prijs/ kwaliteit die er is.

Yvar op decathlon.nl:

Het is een heerlijke voetbalschoen. Normaliter gaan mijn schoenen slechts een half seizoen mee, maar sinds ik ben overgestapt op de Copa's halen ze het einde van het seizoen met gemak.

11 5 /5
Voetbalschoen Adidas copa mundial

Voetbalschoenen van Decathlon, comfortabel en betaalbaar!  


Veel beginnende voetballers steken veel tijd, energie en geld in een volledig outfit maar vergeten om de juiste voetbalschoenen aan te schaffen. Goede kicksen zijn de basis om de sport comfortabel uit te kunnen oefenen. Bij Decathlon hebben we kicksen van Nike, Adidas, Puma, Lotto, Umbro maar ook van Kipsta. Kipsta is ons eigen merk voor teamsporten en de Kipsta voetbalschoenen staan bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Er zijn veel verschillende soorten schoenen en het is belangrijk om de juiste schoen voor het juiste gebruik te kiezen. Bij Decathlon hebben we een ruime keuze voor jong en oud en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen heren en dames voetbalschoenen.


De meest gangbare voetbalschoenen zijn de schoenen met een vaste nop. Deze schoenen worden over het algemeen op normale grasvelden gebruikt maar kunnen ook op kunstgras worden gebruikt. Deze schoenen zijn zogenaamd hybride maar zullen wel eerder slijten bij het gebruik op kunstgras.


Voor futsal of zaalvoetbal heeft Decathlon een ruim assortiment aan zaalvoetbalschoenen en hierbij is het belangrijk dat je niet gaat glijden of schuiven in de schoen omdat je in de zaal erg wendbaar moet zijn. Let dus op dat de schoen goed aansluit als je een keuze maakt.


Specifieke kunstgras schoenen kenmerken zich door de zool en deze bestaat uit vele kleine tactisch geplaatste noppen in tegenstelling tot de ‘normale’ voetbalschoen waarbij er grotere en minder noppen zijn. Deze kunstgras voetbalschoenen zijn niet geschikt voor op gras.


Tot slot bieden we bij Decathlon kicksen met schroef noppen aan. Deze voetbalschoenen worden minder gebruikt en zijn specifiek geschikt voor drassige grasvelden. Ideaal voor nat weer. Voor nog meer informatie verwijzen we je graag door naar onze voetbalschoenen informatiegids.


Waar moet je op letten?

Alle voetbalschoenen zijn ontwikkeld voor een optimale grip en het is soms lastig om een keuze te maken. Vaak train je op een kunstgrasveld, maar zijn je voetbalwedstrijden op een normaal grasveld. Het is dus lastig om een keuze te maken. In het ideale geval heb je zowel kunstgras als normale voetbalschoenen met een vaste nop zodat je kunt afwisselen als je op een ander veld speelt. Wij adviseren om in eerste instantie te kijken naar het gebruik en hierop je keuze te baseren. Het voordeel is dat veel schoenen hybride zijn dus je kan deze gebruiken voor op normale grasvelden maar ook op het kunstgras. Op het kunstgras zullen je kicksen wel eerder slijten en daarom kan het verstandig zijn om specifieke kunstgras voetbalschoenen aan te schaffen. Voor nog meer informatie verwijzen we je graag door naar onze voetbalschoenen informatiegids.


Decathlon medewerkers voor je sportadvies op maat!

Het maken van een juiste keuze kan nogal lastig zijn, vooral omdat er veel verschillende modellen zijn en vaak weet je niet precies waar je op moet letten. Kom je na het lezen van al onze informatie toch nog niet tot een goed besluit en wil je nog meer informatie over de specificaties van een voetbalschoen? Onze voetbal experts in de winkel maar ook op de klantenservice kunnen je zeker van dienst zijn! Wij zijn onverslaanbaar in prijs-kwaliteit en al onze medewerkers hebben een passie voor sport!


Levering van je voetbalschoenen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving, en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).