OLAIAN

Zwemshort kaki

€6,99
Ref. : 8789489

Ons team ontwikkelde deze zwemshort voor kinderen van 8 tot 15 jaar die kennismaken met surfen.

Boardshort voor wie start met surfen, bodyboarden of bodysurfen! Dankzij de volledig elastische tailleband en het aantrekkoordje blijft de short perfect zitten in de golven.

Kleur: KAKI

Maattabel
  • 131-140CM 8-9J undefined
  • 141-150CM 10-11J undefined
  • 161-172CM 14-15J online niet op voorraad
Aantal:

Productvoordelen

Irritatiewerend

De stof beperkt irritaties.

Bestand tegen de impact van golven

Elastiek in de tailleband en aantrekkoordje.

Droogtijd

Waterafstotend behandelde stof die snel droogt en geen water vasthoudt.

Technische informatie

Wat is het merk Olaian?

De surfartikelen van Tribord worden OLAIAN, het nieuwe merk van Decathlon voor surfers, bodyboarders en skimboarders. Geleidelijk zullen de vermeldingen op al onze surfartikelen worden vervangen. Daarom kan dit artikel mogelijk een ander logo dragen dan het logo dat je ziet op de afbeelding van het artikel.

Maten

Verkrijgbaar in maat 8/9 jaar, 10/11 jaar, 12/13 jaar en 14/15 jaar.

Snel droog

Voor kinderen is het niet fijn als zwemkleding nog een hele tijd nat is. Daarom werd deze boardshort ontwikkeld om water snel af te voeren (oogje in de zijzak, afvoeropeningen in de binnenslip). De stof werd waterafstotend behandeld zodat ze geen water absorbeert en druppels er zelfs vanaf glijden. Die waterafstotende behandeling kan afzwakken na meerdere wasbeurten, maar kan opnieuw worden geactiveerd door de short in de droger te stoppen.

Pasvorm

Dankzij de elastische tailleband sluit de boardshort altijd mooi aan. Het aantrekkoordje rondom zorgt ervoor dat de short ook goed op zijn plaats blijft zodat je kind onbekommerd kan spelen in de golven!

Binnenslip

De binnenslip zorgt voor ondersteuning en vervult tegelijk een hygiënische functie. Hij is van 100% polyester, heeft fijne mazen en afvoeropeningen voor water en zand en is zonder gevaar voor het kind.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Hoofdvoering 100% Polyester

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijderd houden van vuur

Goedgekeurd door

Om ervoor te zorgen dat de OLAIAN-artikelen voldoen aan jouw vereisten, hebben we ze getest op zee, in golven die ook jij kan tegenkomen tijdens je surfsessies.
Onze testingenieur op het terrein, onze productingenieurs en een panel van testers en partnerclubs stellen onze producten tijdens de ontwikkeling voortdurend op de proef, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook