KIMJALY

Yogadeken bordeaux

€17,99
Ref. : 8554960

Ons team ontwikkelde deze yogadeken om je te ondersteunen bij zittende of liggende houdingen en om je warm te omhullen bij de Savasana's.

Opgevouwen: uitstekende ondersteuning bij houdingen, bescherming van de gewrichten. Opengevouwen: zacht, warm en lekker groot zodat je niet afkoelt tijdens de relaxatie op het einde van de sessie.

Kleur: Donker chocolade

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Warmte

Een gemoltoneerde kant en een kant in fleece.

Gebruikerscomfort

De fleece kant is aangenaam zacht bij omgekeerde houdingen.

Eenvoudig onderhoud

Machinewasbaar op 40°.

Gebruiksgemak

Flap om de deken vast te maken aan je yogamat.

Technische informatie

Wat zijn de afmetingen?Het gewicht?

Onze deken heeft royale afmetingen: hij is 180 cm lang en 80 cm breed. Hij weegt 575 g.Opgerold gemakkelijk mee te nemen.

Waarom een deken gebruiken bij yoga?

Deze deken zal op verschillende momenten tijdens de yoga van nut zijn: opgevouwen functioneert hij als kussen, als ondersteuning bij het begin of het einde van de sessie, of om je knieën en enkels te beschermen bij bepaalde houdingen (diamantzit, hond en kat). Hij is ook zeer handig bij houdingen als de schouderstand (Sarvangasana), om de nekwervels te beschermen. Opengevouwen is hij groot genoeg om je helemaal te omhullen voor een zeer comfortabele Savasana.

Hoe ontwikkelen we onze artikelen?

Ons team bestaat uit niets dan yogaliefhebbers, van beginnende yogi's tot yogaleraars. Allemaal delen we diezelfde passie.
Allemaal willen we meer balans in ons leven brengen door aan yoga te doen, in een zachte of meer dynamische vorm. Samen met ons netwerk van ambassadeurs/yogi's ontwikkelen we artikelen die in lijn zijn met jouw verwachtingen en levenshouding. We zetten ons in voor een positieve, groothartige manier om aan yoga te doen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 95% Polyester, 5% Polyamide

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

Afbeeldingen

Yogadeken bordeaux
Yogadeken bordeaux
Yogadeken bordeaux

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook