Waterzak van 3 liter MT500

14,99
Kleur: LICHTBLAUW
Thuisbezorging

2 tot 3 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

Ons team, zelf enthousiaste bergtrekkers, ontwikkelde deze waterzak voor trekkers en hikers die willen drinken tijdens het lopen.

Soepele waterzak zodat je tijdens het lopen kunt drinken. Het drinktuitje is beschermd door een beschermdopje. Inhoud van 3 liter.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

Mondstuk met dubbele stand (open/dicht), handige, brede vulopening.

Onderhoudsgemak

Schuifstrip om de zak helemaal te openen, voor gemakkelijker reinigen.

Inhoud

3 liter, geschikt voor trektochten van meerdere dagen.

Mondcomfort

Comfortabel mondstuk uit silicone met hoek van 45° om gemakkelijk te drinken.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruiksadvies

Gebruik water op een temperatuur tussen -20°C en +40°C. Niet voor: alcohol, vethoudende vloeistoffen (zuivelproducten, olie...).
Bij temperaturen onder 0°C na gebruik even in het drinkslangetje blazen om al het water eruit te blazen en zo te vermijden dat het slangetje of mondstuk bevriest.
Als je het geluid van de klotsende waterzak hinderlijk vindt, laat dan alle lucht uit de waterzak door hem even om te draaien en de luchtbellen naar het slangetje te zuigen.

Praktisch

Met afneembare schuifstrip voor een brede opening, om de waterzak gemakkelijk te vullen en te reinigen.
De strip is voorzien van gaatjes zodat je de waterzak kunt vasthangen in een rugzak met haakjes.
Mondstuk met open/dicht-stand (aan het grijze deel van het mondstuk draaien) om lekken te vermijden tijdens een tocht. Om te drinken zet je het mondstuk in de "ON" stand en zuig je door het tuitje te vervormen met je mond.

ONDERHOUDSADVIES

Maak de waterzak en de slang schoon na elk gebruik, met een gewoon vaatwasmiddel. Dat kan je doen met de borstel- en hangerset van B'TWIN (code: 631585), zeker als je een gesuikerde drank hebt gebruikt. Laat drank nooit langer dan 24 uur in de waterzak. Niet in de vaatwasmachine of de magnetron plaatsen.

Eerste gebruik

3 keer volledig spoelen met helder water voor het eerste gebruik.

Materialen en wetgeving

Onze producten en materialen voldoen aan de geldende normen voor materialen die in contact komen met levensmiddelen. Ze bevatten geen bisfenol A (BPA) in overeenstemming met de geldende Franse wetgeving.

Gewicht en afmetingen

Inhoud: 3 liter
Afmetingen: 21 x 41 cm, slang 100 cm
Gewicht: 120 gram
Verkrijgbaar in: 1 L / 2 L / 3 L

Stevig

Voor deze nieuwe waterzak hebben we gekozen voor een voedingsfilm in TPU 30%, die beter bestand is tegen perforatie ten opzichte van de vorige film in EVA.
We hebben ook het design van de connector verbeterd, en de kwaliteit van onze naden, om je een duurzamer product voor te stellen.

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.12 kg
Gewicht van het product

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Deflector 100% Thermoplastisch polyurethaan Bevelen 100% Thermoplastisch polyurethaan Materiaal buitenkant 100% Acrylonitril butadieen styreen Derailleur hanger 100% Thermoplastisch polyurethaan Uitritsbaar binnenstuk 100% Silicone Remschijfbevestiging 100% Thermoplastisch polyurethaan Koord 100% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Wassen en laten drogen vooraleer op te bergen. Bij voorkeur op een droge en schone plaats.Je kunt de waterzak ook in de diepvriezer bewaren om schimmelaangroei te voorkomen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Geen alcohol, vetten, magnetron, diepvriezer, water > 40°C.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN