Waterschoenen voor Aquabike en Aquagym Aquafun transparant

7,99
Kleur: LIGHT ASH GREY
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Ons team ontwikkelde deze waterschoenen voor wie start met aquagym of aquabiken.

Heb je je voorgenomen om te starten met lessen aquagym in het zwembad en ben je nu op zoek naar geschikte waterschoenen? De waterschoenen Aquafun zijn perfect voor wie af en toe sport.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Slipvastheid

Goede slipvastheid op de bodem van het zwembad.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

WAAROM WATERSCHOENEN DRAGEN?

Fitness in het water kent vele vormen, maar vrijwel altijd komen je voeten in contact met de - soms schurende - bodem van het zwembad of met een toestel (step, aquabike, trampoline...).

Met waterschoenen bescherm je je voeten tegen schuren.

VOOR AQUABIKEN

We raden aan om schoentjes te dragen bij het aquabiken, zo kan je je niet bezeren aan de pedalen van de fiets (tenzij ze natuurlijk specifiek ontwikkeld zijn om blootsvoets te gebruiken). Bij het aquabiken ga je vaak van zitten naar staan en omgekeerd. Daarbij steun je stevig op de pedalen, en met specifieke waterschoentjes wordt de kracht die je daarbij zet extra opgevangen, om je voeten zelf minder te belasten.

WAAROM AAN AQUAGYM OF AQUAFITNESS DOEN?

In het water lijkt je lichaam lichter en kan je gemakkelijker bewegen, zelfs al zorgt water voor meer weerstand dan lucht, waardoor je spieren harder moeten werken. Je gebruikt je spieren dus intensiever, zonder dat je het beseft. Aquagym heeft dus het voordeel dat het niet belastend is voor het lichaam. Twijfel dus niet langer! Het is goed voor je lichaam, je hart, je gezondheid én je geestelijk welzijn!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 100% PVC (Polyvinylchloride) Zool van 100% PVC (Polyvinylchloride) Binnenkant van 100% PVC (Polyvinylchloride)

VOORRAADADVIES

Laat ze goed drogen voor je ze opbergt in een tas.

ONDERHOUDSADVIES

Na gebruik laten drogen.

AFBEELDINGEN

Waterschoenen voor Aquabike en Aquagym Aquafun transparant

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN