Waterdichte halfhoge wandelschoenen voor kinderen MH120 35 tot 38 turquoise

29,99

Kleur:

Blauwgrijs

Maat:

Maattabel

Onze ontwikkelaars ontwierpen deze hoge waterdichte schoenen. Ze zijn ideaal voor je kinderen, om in alle omstandigheden te dragen: zon of regen.

Vertrek je op wandeltocht? Dan zijn deze waterdichte schoenen de perfecte keuze voor je kind: ze zijn licht, waterdicht en bieden de nodige grip als je kind overal op wil klauteren.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Waterdicht membraan getest in de praktijk en in het lab.

Grip

De vorm en hoogte (3 mm) van de noppen garandeert grip op elke ondergrond.

Lichtgewicht

292 g per schoen in maat 36.

Demping

Exclusieve hieldemping. Comfort en duurzaamheid verzekerd.

Stevigheid

Verstevigde buigingszones, extra stevige verlijming.

TECHNISCHE INFORMATIE

ZOOL MET VEEL GRIP

De grip van onze schoenen krijgt een label.
Om de gripcoëfficiënt te bepalen (0,6 voor dit model), wordt de schoen in het laboratorium getest op verschillende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om de labresultaten te dubbelchecken, laten we de zoolkwaliteit ook nog eens testen in de praktijk, in de bergen, door een groep jonge testpersonen.

WATERDICHTHEIDSTEST

De schoenen werden getest in ons lab en in gebruik en zijn optimaal waterdicht en ademend. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld, waarbij wordt nagegaan of er geen luchtbelletjes ontstaan aan de buitenkant. Vervolgens plaatsen we ze, half onder water, op een mechanische arm die wandelbewegingen nabootst. Zo checken we of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft. Dit model werd getest tijdens een gesimuleerde wandeling van 4 km, in de hierboven beschreven omstandigheden.

DE WATERDICHTHEID VERLENGEN

De waterdichtheid van schoenen komt soms in het gedrang doordat er water langs boven kan insijpelen. Om je voeten langer droog te houden, is het dus aanbevolen om waterdichte gaiters of minigaiters te dragen die de bovenkant van de schoenen beschermen tegen indringing van water, maar ook tegen steentjes, zand ... Het is aanbevolen om enkele keren per jaar je schoenen te behandelen met een waterdichtmakende spray om de oorspronkelijke waterdichtheid te herstellen en vlekken te voorkomen.

WELKE MAAT KIEZEN?

Voor wandelschoenen mag je gerust een maatje groter nemen dan de gebruikelijke schoenmaat van je kind. Op die manier kan hij comfortabel afdalen en vermijd je dat hij met zijn tenen tegen de voorkant van zijn schoenen stoot. Advies: hou zijn teennagels kort en check voor elke afdaling of de klittenbanden of de veters goed zijn vastgemaakt, zodat zijn voeten niet naar de voren schuiven in zijn schoenen.

Advies bij aankoop

Laat je kind goed rechtop staan wanneer het de schoenen past, met wandelsokken aan. Twee punten waar je op moet letten: zit de hiel goed vast en kunnen je tenen de voorkant niet raken bij een afdaling.
De schoenen mogen nergens knellen bij het passen.
Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.
Druk de voetmeter op onze website af zodat je de maat kunt controleren: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

UITNEEMBARE BINNENZOOL

Uitneembare binnenzool om sneller te drogen. Je kunt ze ook vervangen door een orthopedische zool.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze leefomgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% Buitenkant van 60.7% Polyurethaan, 39.3% Polyethyleentereftalaat (PET) Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en goed verluchte plek.

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Rijsel, draagt bij aan de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die je kunt tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

AFBEELDINGEN

Waterdichte halfhoge wandelschoenen voor kinderen MH120 35 tot 38 turquoise
Waterdichte halfhoge wandelschoenen voor kinderen MH120 35 tot 38 turquoise

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN