Wandelshort MH500 marineblauw kinderen 7-15 jaar

€14,99

8569531

Onze ontwikkelaars, zelf wandelaars, ontwierpen deze short voor kinderen die op zonnige dagen graag buiten rennen, klauteren, springen en spelen.

De short MH500 is bestand tegen alle avonturen van je kind. Hij is licht, ademend en comfortabel, zodat je kind de bergen onbezorgd kan ontdekken.

Kleur:

Navyblauw / Vermiljoen rood

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Stevigheid

Stevige stof, perfect om buiten te ravotten.

Sneldrogend

Ademende stof en mesh op de onderrug, voor een goede vochtafvoer.

Lichtgewicht

Weegt slechts 196 g in maat 10-11 jaar.

TECHNISCHE INFORMATIE

Stevige stoffen

Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo controleren we bijvoorbeeld dat een fleecestof niet gaat pluizen, op basis van tests in onze laboratoria. Test op kleurbehoud: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en look van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

Technische details

Verstelbare lengte afhankelijk van de lichaamsbouw, dankzij de elastiek in de band. 2 steekzakken, 1 afsluitbare zijzak.

WAAR KOMEN ONZE SHORTS VANDAAN?

Deze short werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankijk, en geproduceerd door onze leveranciers in India.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze shorts en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande producten van goede kwaliteit maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid banen creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een hoogwaardige werkomgeving krijgen, waar respect en zelfontplooiing centraal staan.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyamide Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren..

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van jonge wandelaars stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

AFBEELDINGEN

Wandelshort MH500 marineblauw kinderen 7-15 jaar
Wandelshort MH500 marineblauw kinderen 7-15 jaar
Wandelshort MH500 marineblauw kinderen 7-15 jaar

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden