QUECHUA

Wandelschoenen voor dames NH500 Fresh

€49,99
Ref. : 8786763

Onze productontwikkelaars ontwierpen de schoen NH500 Fresh voor wie regelmatig wandelt over natuurpaden bij warm weer.

Ons doel? Het comfort en de lichtheid van een sneaker koppelen aan de bescherming en slipvastheid van een wandelschoen. OUTDOORCONTACT©-label en ademend, ideaal in de zomer.

Kleur: Walvisblauw / Zinkgrijs

Maattabel
  • 36 undefined
  • 37 undefined
  • 38 undefined
  • 39 undefined
  • 40 undefined
  • 41 undefined
  • 42 undefined
Aantal:

Productvoordelen

Demping

Tussenzool uit EVA | Dik genoeg om de stenen onder je voeten niet te voelen

Grip

Geschikt voor droge paden | OUTDOORCONTACT©-label | Profiel van 2,5 mm

Pascomfort

Hielgedeelte uit zacht schuim | Uitneembare binnenzool van 5 mm

Ademend vermogen

Mesh bovenwerk dat je voeten laat ademen | Ademende PU-zool

Slijtvastheid

Inzetstuk aan de neus, thermisch gelijmd om het aantal naden te beperken

Lichtgewicht

Elke schoen weegt slechts 255 g in maat 39

Technische informatie

OUTDOORCONTACT©-slipvastheid

De slipvastheid van onze schoenen krijgt een label.
Om dat label te verdienen, moet de zool labtests doorstaan om de gripcoëfficiënt te bepalen op uiteenlopende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om de testresultaten te dubbelchecken, laten we de schoenen ook nog eens in de praktijk testen, tijdens wandelingen, door een groep representatieve testpersonen, over 500 km.
De zool van deze schoenen kreeg een score van 4/5 voor slipvastheid en het OUTDOORCONTACT©-label.

Gemaakt om te wandelen

Onze wandelschoenen zijn bedoeld voor wandelpaden. We kiezen en testen de materialen van de zool en het bovenwerk specifiek voor wandelen op een zachte bodem (zoals bospaden) en harde bodem (zoals rotspaden). Intensief gebruik op verharde wegen (asfalt) kan ertoe leiden dat de schoenen sneller verslijten en niet langer comfortabel zitten. Niet geschikt voor bergwandelen.

Getest voor een optimale slijtvastheid

In het laboratorium worden nog andere tests gedaan om het volgende te controleren: loskomen van ogen en bandjes, verlijming, afwezigheid van giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
Dankzij die tests kunnen we de kwaliteit van onze producten verbeteren en voorkomen dat je wandelschoenen voortijdig slijten.

Comfortabel

Hét kenmerk van onze wandelschoenen is dat ze bijzonder veel comfort bieden; we voorzagen deze schoen van verschillende elementen die zorg dragen voor je voeten, zoals een binnenzool in EVA (een zachte thermoplast).
We zorgden er ook voor dat de binnenzool uitneembaar is voor meer hygiëne (je kan hem wassen).

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Buitenkant van 60% Polyester, 30% Polyurethaan, 10% Polyamide Zool van 50% Ethyleen Vinyl Acetaat, 50% Rubber Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur beschermd tegen vocht en licht opbergen, waar mogelijk op een goed geventileerde plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor hardlopen of steile bergwandelingen

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we hoogwaardige producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Deze schoenen werden getest en goedgekeurd in april 2019, door een groep vrouwelijke testers tijdens een dagtocht over de bos- en kustpaden van Réunion. Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Onze teams en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef tijdens het hele ontwikkelingsproces.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook