Wandelsandalen voor kinderen MH100 maat 24 tot 31 blauw/roze

€11,99

8572513

Onze productontwikkelaars, zelf wandelaars, ontwierpen de kindersandalen MH100 voor tochten van een halve dag, bij warm en droog weer op gemakkelijke paden.

Licht en comfortabel, perfect voor zomerse wandelingen.

Kleur:

Storm blauw / Fuchsiaroze

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Zool in EVA, profiel van 3 mm.

Makkelijk te openen / sluiten

Verstelbaar met twee klittenbanden, zodat ze goed aan de voeten blijven zitten.

Eenvoudig onderhoud

Mogen in de wasmachine op 30°C.Getest voor 3 wasbeurten

Lichtgewicht

Slechts 112 g in maat 26-27

Waterdichtheid

Geschikt om af en toe mee door water te lopen.

Levensduur

EVA-zool, niet geschikt voor intensief gebruik.

TECHNISCHE INFORMATIE

ZOOL MET VEEL GRIP

Het gripniveau van onze schoenen krijgt een label.
Om dat label te verdienen, moet de zool labtests doorstaan om de grip te beoordelen op uiteenlopende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om die resultaten te dubbelchecken, laten we de schoenen ook nog eens in de praktijk testen door een groep jonge wandelaars in de bergen.

Ontwikkeld voor natuurpaden

Onze wandelsandalen zijn bedoeld voor natuurlijke paden. We kiezen en testen onze zoolmaterialen zodat ze zowel geschikt zijn voor zachte bodems (zoals bospaden) als harde bodems (zoals rotspaden). Wandelen op asfalt kan ertoe leiden dat de zolen sneller slijten.
We raden deze schoenen af voor bergpaden met veel hoogteverschillen.

ONS MILIEUBELEID

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze natuurlijke omgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Dit product heeft nog geen milieubewust ontwerp, maar we werken dag in dag uit aan een verantwoorde variant: bij elke nieuwe ontwikkeling houden we ecodesign, herstelbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% EVA Buitenkant van 50% EVA, 50% Polyethyleentereftalaat (PET) Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Laat de sandalen goed drogen en bewaar ze op een droge plaats, beschermd tegen uv-stralen.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

Om zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden te stellen, worden de Quechua-producten in de bergen getest, in dezelfde omstandigheden als die jullie tegenkomen op jullie wandelingen.
Sarah, onze praktijktestingenieur, test de producten samen met een panel kinderen van het allereerste concept tot de schoenen in de rekken liggen.

AFBEELDINGEN

Wandelsandalen voor kinderen MH100 maat 24 tot 31 blauw/roze

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN