Wandelsandalen voor heren NH110

29,99

Kleur:

Carbongrijs

Maat:

Maattabel

Onze productontwikkelaars, zelf wandelaars, ontwierpen de sandalen NH110 voor wie af en toe wandelt op natuurlijke paden, bij warm en droog weer.

Onze motivatie? Je comfortabele en slipvaste sandalen bieden die je de hele zomer lang kan dragen als je gaat wandelen in de natuur. Ze zijn zelfs geschikt om een beekje mee te doorwaden.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Demping

Dubbele EVA-zool (ethyleenvinylacetaat) | Goede demping

Grip

Zoolsamenstelling en -profiel voor een prima slipvastheid op wandelpaden

Fit

3 riemen (2 klittenband, 1 gesp) om nauwkeurig te laten aansluiten.

Waterbestendigheid

Geschikt om af en toe mee door zoet water te lopen

Lichtgewicht

Elke sandaal weegt slechts 270 g in maat 43

TECHNISCHE INFORMATIE

Zolen die antislip zijn op natuurpaden

Onze wandelsandalen zijn bedoeld voor wandelpaden. We kiezen en testen de materialen van de zool en het bovenwerk specifiek voor wandelen op een zachte bodem (zoals bospaden) en harde bodem (zoals rotspaden). Lopen over een verharde weg (asfalt) kan ertoe leiden dat de schoenen sneller verslijten en niet langer comfortabel zitten. Ze zijn niet geschikt voor bergwandelen.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze planeet te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal.
We werken er hard aan en hopen over 2 jaar een milieuvriendelijkere sandaal te kunnen bieden.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 70% Rubber, 30% EVA Buitenkant van 70% Polyurethaan, 30% EVA Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

We raden aan om je sandalen op te bergen beschermd tegen vocht en licht, bij voorkeur op een goed verluchte plek en niet dicht bij een warmtebron.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor zout water, voor de bergen of op asfalt.

TESTS

Quechua bedenkt en ontwikkelt producten in zijn uitvalsbasis aan de voet van de Mont Blanc, in Frankrijk.
Die worden vervolgens getest in de praktijk, samen met andere wandelaars, om ze te controleren op comfort en stevigheid. We trekken bijvoorbeeld naar de bossen van Fontainebleau of naar Bretagne. We zoeken zoveel mogelijk wandelpaden op, bij elk soort weer. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

AFBEELDINGEN

Wandelsandalen voor heren NH110
Wandelsandalen voor heren NH110

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN