Vouwtafel 6 tot 8 personen XL

€5499
DSM : 10858 8358366

Ontworpen voor: 6 tot 8 kampeerders die comfortabel aan tafel willen zitten.

Grote tafel voor 6 tot 8 personen. Compact, gemakkelijk open en dicht te vouwen, met een geoptimaliseerd gewicht voor een tafel van die grootte.


Maat
  • unieke grootte voorraad 3471
Online Beschikbaar

Momenteel niet op voorraad.

Kom alles te weten over onze
    Laten bezorgen : Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis

    pdm.privacy_policy_modal.title

    Breng me op de hoogte wanneer het product weer op voorraad is

    Je wilt een alert aanvragen voor Vouwtafel 6 tot 8 personen XL
    4 weken
    • 1 week
    • 2 weken
    • 3 weken
    • 4 weken
    • 5 weken
    • 6 weken
    • 7 weken
    • 8 weken
    • 9 weken
    • 10 weken
    Er wordt maar één alert verstuurd wanneer het product weer op voorraad is
    Je alert in ingesteld

    Je zult een alert ontvangen op:

    ­
    captchaError

    PRODUCTVOORDELEN

    Draagcomfort

    Hoogte 7 cm. Blad van 160 x 80 cm.

    Draagcomfort

    Compactheid

    Neemt opgevouwen weinig plaats in. Volume 70 liter: 80 x 40 x 22 cm.

    Compactheid

    Transportgemak

    Draaggreep. Gewicht 12,6 kg.

    Transportgemak

    Makkelijk te openen / sluiten

    De poten worden onder het blad geklapt. Bladen vergrendelen met pennen.

    Makkelijk te openen / sluiten

    Sterk

    Stalen poten en blad uit melamine. Max. draagvermogen tafelblad 50 kg.

    Sterk

    OVERIGE INFORMATIE

    BEWAARADVIES

    Geen zware voorwerpen op de tafel leggen, bij voorkeur bewaren op een schone en droge plaats.

    GEBRUIKSAANWIJZING

    Max. belastbaarheid blad: 50 kg.

    Product samenstelling

    "Structuur : 50.0% Aluminium, Structuur : 50.0% Staal Bovenlaag : 100.0% Hout"
    "Structuur : 50.0% Aluminium, Structuur : 50.0% Staal Bovenlaag : 100.0% Hout"

    REVIEWS

    3.56 /5
    9 Reviews
    5 Gebruikers bevelen dit artikel aan
    5
    4
    4
    1
    3
    1
    2
    2
    1
    1
    Toptafel
    5/5
    Wij zijn heel blij met de vouwtafel, omdat hij compact op te vouwen is, stevig staat en voldoende ruimte biedt voor ons hele gezin. Dit alles voor een prima prijs!
    Meer
    Jammer
    1/5
    Enkele weken geleden gekocht. Zijn er 14 dagen mee gaan kamperen en heeft steeds in de voortent gestaan. Na 2 dagen begonnen er blazen in te komen en het blad is zelfs in 2 hoeken gebarsten. Wat we heel jammer vinden hij heeft wel een mooie grote voor met 4 aan te zitten.
    Meer
    antwoord van het merk
    Beste Erica,
    Bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de XL kampeertafel van Quechua.
    U bent niet de eerste klant die met dit probleem te kampen heeft!
    Graag nodig ik je uit in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel om je tafel om te ruilen of terug te laten betalen! (aankoopbewijs, tafel en deze mail meenemen)
    Onze excuses voor het ongemak en hopelijk meer geluk met de volgende tafel.

    TIM
    product trainer Quechua and Forclaz
    Meer
    Erica vonden dit antwoord nuttig
    Sharp edges and corners.
    2/5
    While I am pleased with the size and sturdiness of the table and how it folded I am also extremely disappointed. We folded the table and packed it into the caravan for going home. The sharp metal edges and corners visible when folded, caused me to damage the fridge door in the caravan and later I scraped my shin on it also. This table could really hurt someone badly, especially a child or old person. This table is definitely going to cause further damage by someone else innocently moving it or even walking past it. Moving around in such small space is difficult enough without sharp edged tables. I dread to think how this table is going to affect people in tents. It will definitely cause damage to tents. I am going to have to make some padding to cover these edges for storage. I think that Decathlon need to design and sell a suitable cover for use when the table is folded for travelling and storage.
    Meer
    antwoord van het merk
    Thanks for your feedback on the XL camping table and we apologise for the delay in responding to your post. I regret to hear that you have not been completely satisfied with the table, we strive to provide the best products and I shall be sure to pass this valuable feedback on to the product manager. If you remain dissatisfied, please drop into your local store where we can take a look at the table and find the best solution for you. 
    Chris Allen UK Market Manager DECATHLON
    Meer

    DIENSTEN

    DECATHLON SPORTPAS

    Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

    GIFTCARD

    Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard