ALLSIX

Volleybal V500 grijs/blauw/rood

€17,99
Ref. : 8733233

Ben jij een gevorderde volleyballer of -ster en heb je de meeste technieken wel onder de knie? Dan is deze bal voor jou gemaakt!

Onze ingenieurs en productontwikkelaars hebben ervoor gezorgd dat deze volleybal aan de officiële vereisten van de FIVB voldoet. Verbeter je passes en onderhandse technieken met deze volleybal!

Kleur: Mistgrijs

Maattabel
5
Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Balgevoel

Buitenlaag in synthetisch materiaal voor een aangenaam gevoel.

Levensduur

In het lab getest met 7500 slagen met een snelheid van 50 km/u.

Gewicht

Deze bal weegt tussen 260 en 280 g en voldoet zo aan de officiële normen.

Technische informatie

Bestand tegen veelvuldig contact.

Onze volleyballen gaan bijzonder lang mee. Dat hebben we namelijk uitgetest in het laboratorium van Decathlon. Na 7500 slagen op een stalen plaat met een snelheid van 50 km/u vervormen ze niet en gaan ze niet lek. Deze ballen zijn het toonbeeld van slijtvastheid!

Hoe is deze bal samengesteld?

Deze bal is vervaardigd van synthetisch materiaal voor een balcontact op jouw niveau! Bovendien is de binnenbal versterkt, zodat hij minder snel lek gaat. Dankzij het stevigere balcontact kun je je spel perfectioneren. We beloven je niet dat je zult kunnen smashen bij (bijna) elke aanval, maar wel dat je de bal een stuk beter leert richten!

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Behuizing 70% Rubberlatex, 30% Butadieen rubber Materiaal buitenkant 70% Polyurethaan, 30% Polyester Binnenkant - basismateriaal 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Weet je wat we bedoelen met "de naald bevochtigen" om goed voor je volleybal te zorgen? Doe gewoon een beetje water op de balnaald van de pomp als je de bal opblaast!

GEBRUIKSAANWIJZING

Vermijd contact met schurende oppervlakken.

TESTS

Zoals al eerder vermeld, werd deze bal onderworpen aan 7500 slagen met een snelheid van 50 km/u om zijn slijtvastheid te testen.

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden