KIPSTA

Voetbaltas / Sporttas Essential 35 liter zwart

€9,99
Ref. : 8580093

We hebben deze sporttas ontwikkeld om je sportspullen in te vervoeren. Je kan de tas gemakkelijk in het zijvak opvouwen.

Weet je je geen raad met je tas na gebruik? We ontwikkelden deze compacte en sterke sporttas die je kunt opvouwen in het zijvak en dus thuis gemakkelijker kunt opruimen.

Kleur: ZWART / Carbongrijs

Maattabel
35 LITRES
Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Volume

35 liter.Handbagageformaat. Afmetingen (uitgevouwen) = 49 x 26 x 25 cm.

Compactheid

Opvouwbaar in het zijzakje | Opgevouwen tas = 26 x 25 x 10 cm

Meerdere vakken

3 vakken (1 hoofdvak, 1 zijvak, 1 voor persoonlijke spullen).

Levensduur

Materiaal bestand tegen zware belasting en slijtage. Getest in het laboratorium.

Technische informatie

Ontwikkeling van de schoudertas ESSENTIAL 35L

We kwamen dit probleem zelf ook tegen bij het inpakken van onze sporttas: hoe beschermen we de rest van onze spullen tegen die vieze sportschoenen? We hebben dat slim opgelost door de sporttas ESSENTIAL te voorzien van een schoenenvak dat gescheiden is van het grote middenvak. Dit model kan je in zichzelf opvouwen, zodat je de tas gemakkelijk overal mee naartoe neemt en thuis opbergt. Deze tas kan ook dienen als reistas.

Waarom deze reeks van ESSENTIAL-sporttassen?

Of je nu gewoon voor je plezier speelt, of alleen of in een club, we moeten allemaal onze sportuitrusting kunnen meenemen. Daarom hebben we de ESSENTIAL-tassen ontwikkeld voor elke draagwijze, met een onmisbare indeling in vakken zodat je je schone en vuile spullen van elkaar kunt scheiden. We hebben de functies en het ontwerp van deze producten tot het essentiële teruggebracht, zonder ergens in te leveren op bruikbaarheid of slijtvastheid.

Afmetingen en gewicht van de schoudertas Essential 35 L

Tas opgevouwen: 26 x 25 x 10 cm
Tas uitgevouwen: 49 x 26 x 25 cm
338 gram

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan Voering 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge plek.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon hechten we groot belang aan de slijtvastheid van onze producten. Daarom voeren we tal van tests uit in de praktijk om het gebruik te valideren. En we doen ook verschillende laboratoriumtests om de levensduur van onze producten te garanderen. Onder deze tests is er de jerktest om de weerstand tegen gewicht te valideren (herhaalde belasting tot 10.000 cycli) en de trektest op de stof en op de assemblages.

Goedgekeurd door

Wat is de Kipsta certificatie-afdeling?De Kipsta certificatie-afdeling is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en erkend voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen. | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten. | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook