Voetbaltas / Sporttas Essential 35 liter zwart

9,99
Kleur: ZWART / Carbongrijs
Maat: Maattabel
35 LITRES

Aantal:

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

We hebben deze sporttas ontwikkeld om je sportspullen in te vervoeren. Je kan de tas gemakkelijk in het zijvak opvouwen.

Weet je je geen raad met je tas na gebruik? We ontwikkelden deze compacte en sterke sporttas die je kunt opvouwen in het zijvak en dus thuis gemakkelijker kunt opruimen.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Volume

35 liter. Handbagageformaat. Afmetingen (uitgevouwen) = 49 x 26 x 25 cm.

Compactheid

Kan je in de eigen zijvak opovouwen | Tas opgevouwen = 26 x 25 x 10 cm

Meerdere vakken

3 vakken (1 hoofdvak, 1 zijvak, 1 voor persoonlijke spullen).

Levensduur

Materiaal bestand tegen zware belasting en slijtage. Getest in het laboratorium.

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwikkeling van de sporttas ESSENTIAL 35 L

We kwamen dit probleem zelf ook tegen bij het inpakken van onze sporttas: hoe beschermen we de rest van onze spullen tegen die vieze sportschoenen? We hebben dat slim opgelost door de sporttas ESSENTIAL te voorzien van een schoenenvak dat gescheiden is van het grote middenvak. Dit model kan je in zichzelf opvouwen, zodat je de tas gemakkelijk overal mee naartoe neemt en thuis opbergt. Deze tas kan ook dienen als reistas.

Ecodesign - Dope Dyed-verven

Textiel verven kost niet alleen heel veel water, en het water uit de verfbaden wordt ook afgevoerd als afvalwater. Om deze milieu-impact te verminderen, kiezen we voor kleuring in de massa, waarbij de kleurpigmenten al bij de productie van het garen worden geïntegreerd.
Die verftechniek gebruiken we voor modelcodes 8580093 en 8580096, waar meer dan 50% van het productgewicht bestaat uit 'dope dyed'-garen.

Waarom dit gamma van Essential-sporttassen?

Of je nu een particulier, een individuele speler of lid van een club bent, we moeten allemaal onze sportuitrusting meenemen als we ons verplaatsen. Daarom ontwierpen we het Essential-gamma met sporttassen die compartimenten hebben om je schone en vuile spullen goed te scheiden. We hebben de functies en het ontwerp van deze producten tot de essentie herleid, zonder ooit consessies te doen aan gebruiksgemak en stevigheid.

Afmetingen en gewicht van de schoudertas Essential 35 L

Tas opgevouwen 26 x 25 x 10 cm
Tas uitgevouwen 49 x 26 x 25 cm
338 gram

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Coating 100% Polyurethaan Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge plek.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon hechten we groot belang aan de duurzaamheid van onze producten. Daarom voeren we tal van tests uit in de praktijk om het gebruik te valideren. En we doen ook verschillende laboratoriumtests om de levensduur van onze producten te garanderen. Onder deze tests is er de jerktest om de weerstand tegen gewicht te valideren (herhaalde belasting tot 10.000 cycli) en de trektest op de stof en op de assemblages.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-AFDELING VOOR PRODUCTCERTIFICATIE?
De Kipsta-afdeling voor productcertificatie is een team van testingenieurs die gekwalificeerd en erkend zijn voor: de implementatie van specifieke protocollen en tests met betrekking tot het gebruik van producten | de werving van gekwalificeerde testers om productfuncties te beoordelen | de objectieve analyse van de resultaten, met behulp van statistische hulpmiddelen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN