VOETBALSCHOENEN VIRALTO IV PREMIUM LEER SG ZWART

69,99

Kleur:

Carbongrijs

Maat:

Maattabel

Aantal:

Onze productontwikkelaars, zelf fervente voetballers, ontwierpen deze voetbalschoenen voor de meest veeleisende spelers. Ze zijn geschikt voor zachte en modderige velden.

Schakel een niveau hoger met de Viralto IV! Het bovenwerk in hoogwaardig leer en de multidirectionele zool leveren een weergaloos comfort op. Zo presteer je met een verbluffende beheersing

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Bovenwerk in premium-leer, verstevigd met imitatiesuède, binnenzool met Poron®-pads

Levensduur

Gaat langer mee dan gemiddelde leren voetbalschoenen.

Flexibiliteit

Flexibel in alle richtingen met FLEX-H-technologie en DUAL HARDNESS-systeem

Ball touch

Soepel bovenwerk, voor een heel aangenaam en precies balgevoel.

Grip

Gegoten hybridezool met 6 aluminium schroefnoppen (4 voor van 11 mm, 2 achter van 13 mm)

Fit

Opening in soft-stretch knitmateriaal en veters, om de voet mooi te omsluiten.

Beperkt irritatie

Op de binnenzool ligt een bekleding die irritatie beperkt

Eenvoudig onderhoud

Het hoogwaardig natuurleer moet worden onderhouden voor een lange levensduur.

TECHNISCHE INFORMATIE

HOE KIES JE DE SCHOENMAAT VOOR JE VIRALTO IV?

Voor een optimaal comfort raden we je bij deze schoenen aan om een maatje kleiner te nemen dan je gebruikelijke schoenmaat. Het heel flexibele bovenwerk in natuurlijk leer zal versoepelen en zich naar je voet vormen, in tegenstelling tot synthetische materialen. Je gebruikelijke maat -1 = de maat van je VIRALTO IV!
(draag je bijvoorbeeld normaal voetbalschoenen in maat 44, neem de VIRALTO IV dan in maat 43).

DE ULTIEME KEUZE VOOR FANS VAN LEREN VOETBALSCHOENEN: EEN BOVENWERK IN PREMIUM K-LEATHER!

We kozen enkel de beste materialen voor jou, voor wie heerst over een voetbalveld en graag met leren schoenen speelt!
De tip van de VIRALTO IV is gemaakt uit kangoeroeleer. Dat is een hoogwaardige leersoort, afkomstig uit het beheer van de kangoeroepopulatie (https://www.kangarooindustry.com)
In samenwerking met onze erkende leverancier gebruiken we het beste deel, voor een onberispelijke kwaliteit op de zones die het meest in contact komen met de bal.

HOE ONDERHOUD JE JE VIRALTO IV-VOETBALSCHOENEN IN PREMIUM LEER?

Laat je je voetbalschoenen vol modder na de training in je sporttas zitten? En haal je ze er pas uit net voordat je weer het veld op gaat? NIET DOEN!!!
Om langer van je schoenen te genieten, zal je iets meer moeite moeten doen. Want ook leren voetbalschoenen vereisen een minimum aan onderhoud.
We hebben hiervoor een onderhoudskit ontwikkeld. Je vindt hem hier: https://www.decathlon.nl/p/kit-entretien-chaussure-essential/_/R-p-339843?mc=8756736

"FLEX-H" TECHNOLOGIE EN "DUAL HARDNESS" SYSTEEM, zeg dat nog eens?

Om wendbare spelers die zich krachtig afzetten en de ruimte tussen de lijnen opzoeken optimale flexibiliteit te bieden hebben we deze twee technologieën ontwikkeld en gebruikt. Dankzij de eerste, FLEX-H, vooraan op de buitenzool, kan de zool vervormen en de vorm van een horizontale "H" aannemen. De tweede, DUAL-HARDNESS, koppelt het gebruik van TPU aan verschillende hardheidsniveaus, voor meer flexibiliteit of stabiliteit voor de verschillende zones van de schoen.

"SAFE CARE" - VOETBALSCHOENEN MET MEER AANDACHT VOOR JE VOETEN DAN VOOR JE SPEL, BESTAAT DAT ECHT?!

We hebben deze voetbalschoenen ontwikkeld in samenwerking met een podoloog gespecialiseerd in profsport en profvoetbal. Samen met hem hebben we de verschillende concepten, systemen en technologieën op deze voetbalschoenen uitgewerkt en getest.
Zo is bijvoorbeeld specifiek onderzocht hoeveel noppen er op de buitenzool moesten komen, en welke vorm en positie zij moesten hebben om de verhouding tussen comfort en grip zo optimaal mogelijk te krijgen.

WAT IS HET NUT VAN DE 'OPTIMAL STRIKE ZONE'?

Omdat de veterlijn naar de zijkant is verschoven, is het contactoppervlak met de bal nu veel groter. De lijn ligt nu 10° meer naar buiten, waardoor de schoen over een optimale controle-, pass- en schietzone beschikt.
Kortom, vanaf nu heb je geen enkel excuus meer om niet het mooiste uit je voeten te toveren! Nooit meer gemiste controles, passes die de mist ingaan en schoten die hun doel missen. Je coach en teamgenoten zullen blij zijn!

WIL JE WETEN HOE DE VIRALTO IV-VOETBALSCHOENEN AANVOELEN? WE LATEN JE EVEN KENNISMAKEN ...

Deze voetbalschoenen zijn het resultaat van een hele reeks ontwikkelingskeuzes die allemaal op één doel gericht zijn: de meest comfortabele voetbalschoenen op de markt ontwikkelen!
Een bovenwerk in kangoeroeleer vooraan, verstevigingen in schuim en imitatiesuède aan de hiel, een voorgevormde inlegzool met Poron®-pads en een irritatiewerende bekleding op de wreef... en dan is er nog de opening in SOFT-STRETCH KNITMATERIAAL van de nieuwste generatie, zodat de schoen altijd perfect blijft zitten.

EN WAT BETEKENT VIRALTO VOOR JOU?

VIRALTO is de allernieuwste aanwinst in ons gamma!
De collectie bestaat uit maar liefst 4 nieuwe modellen, die stuk voor stuk inzetten op comfort en flexibiliteit. Van de 4 modellen van deze schoen zijn er 2 in leer en 2 in synthetische materialen. Elk model heeft zo zijn voordelen, passend bij jouw verwachtingen, eisen en budget.
Deze modellen zijn verkrijgbaar met FG-, MG-, SG- en turfzool.
Niets houdt je nog tegen om de bal te krijgen waar je wilt en je tegenstanders gek te maken!

VASTE NOPPEN, TURF, KUNSTGRAS, SCHROEFNOPPEN: DE VERSCHILLENDE SCHOENZOLEN UITGELEGD ...

De VIRALTO is verkrijgbaar met 4 zooltypes. Ze passen bij het soort ondergrond waarop je speelt:
- TF (Turf of gestabiliseerd): rubberen zool voor hard kunstgras of turf.
- FG (Firm Ground): de fameuze vaste of 'gegoten' TPU-noppen voor natuur- en lang kunstgras.
- MG/AG: (kunstgras): zool speciaal ontwikkeld voor kunstgras.
- SG (Soft Ground), voor zachte en modderige ondergrond, met een hybride zool met 6 schroefnoppen.

EEN KLEINE UITLEG VAN ONS TEAM VOETBALFANATEN

In hun thuisbasis in het noorden van Frankrijk bedenken onze productmanagers, ingenieurs, designers en een afdeling productcertificatie (tests) een heel assortiment producten. In die microkosmos van voetballiefhebbers wordt alles in het werk gesteld om de beste voetbalschoenen te ontwikkelen, op basis van een reeks criteria.
We zijn bijzonder trots dat we je vandaag de Viralto IV kunnen presenteren, een schoen die het comfort biedt van de meest prestigieuze modellen, maar dan wel voor een topprijs

Personalisatie

Elke voetballer is uniek. Daarom kun je je naam, voornaam of iets anders op je schoenen laten zetten in het atelier van je DECATHLON-winkel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 50% Polyethyleentereftalaat (PET), 40% Leather - Kangaroo - Full Grain, 10% Thermoplastisch polyurethaan Behuizing 100% Thermoplastisch polyurethaan Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Haal de schoenen na elk gebruik uit je sporttas. Maak ze schoon en berg ze op een droge, goed geventileerde plek op. Gebruik geurvreters om ervoor te zorgen dat ze langer meegaan.

GEBRUIKSAANWIJZING

Mag niet in de wasmachine of onder de douche, niet afspuiten.

TESTS

Onze voetbalschoenen worden ontwikkeld, getest en goedgekeurd in samenwerking met prof- en amateurvoetballers. Op die manier bieden we hoogwaardige technische producten.

Goedgekeurd door

Ontwikkeld in samenwerking met een podoloog gespecialiseerd in profsport en profvoetbal.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Handwas

AFBEELDINGEN

VOETBALSCHOENEN VIRALTO IV PREMIUM LEER SG ZWART
VOETBALSCHOENEN VIRALTO IV PREMIUM LEER SG ZWART
VOETBALSCHOENEN VIRALTO IV PREMIUM LEER SG ZWART

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN