Voetbalschoenen Viralto II TF zwart

39,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Ons team van voetbalfanaten ontwikkelde deze lederen voetbalschoenen voor harde velden en kort kunstgras.

De ultieme keuze voor comfortfans! Met zijn wreef in kwaliteitsleer, de voorgevormde en irritatiewerende zool, en de versteviging in suèdine verzekert de VIRALTO II comfort en balbeheersing.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Wreef in kwaliteitsleer, verstevigd met imitatiesuède, voorgevormde binnenzool.

Buigzaamheid in alle richtingen

Flexibel in alle richtingen met FLEX-H technologie en DUAL HARDNESS systeem

Ball touch

Leer zorgt voor extra soepelheid en verbetert het balgevoel.

Levensduur

Materialen van bovenwerk en zool bestand tegen slijtage door harde terreinen.

Schokdemping

De tussenzool in EVA vangt de schokken van een harde ondergrond op.

Grip

Multistud-zool in natuurrubber om goed te kunnen afzetten.

Stabiliteit

Brede tong, die perfect op zijn plaats blijft en niet verdraait.

Irritatiewerend

De inlegzool heeft een irritatiewerend laagje.

TECHNISCHE INFORMATIE

HOE KIES JE DE JUISTE MAAT VOOR JE LEDEREN VIRALTO II VOETBALSCHOEN?

Voor een optimaal comfort raden we je bij deze schoenen aan om je gebruikelijke schoenmaat te nemen. Het heel flexibele bovenwerk in natuurlijk leer zal versoepelen en zich naar je voet vormen, in tegenstelling tot synthetische materialen. Je gebruikelijke maat = de maat van je VIRALTO II!

DE ULTIEME KEUZE VOOR COMFORTFANS: LEDEREN VOETBALSCHOENEN

Ben jij een echte 'maestro di calcio' of meester van het spel en zweer je bij lederen schoenen, dan hebben wij deze topper voor je ontwikkeld!
De voorvoet van de VIRALTO II is gemaakt uit kalfsleer. Een getraceerd kwaliteitsleer dat voldoet aan alle geldende normen. In samenwerking met onze erkende leverancier gebruiken we op de voetzones die het meeste contact maken met de bal, het beste stuk van het leer om jou topkwaliteit te bieden.

FLEX-H-technologie en DUAL HARDNESS. Hoe zeg je?

Voor een optimale flexibiliteit bij richtingveranderingen, om fors af te zetten, om een stevige spurt te trekken en om tussen de linies te spelen, hebben we deze twee concepten ontwikkeld en gebruikt. Het eerste is FLEX-H vooraan op de buitenzool. Dat concept zorgt ervoor dat de zool vervormt door een horizontale H-vorm te volgen. Het tweede, DUAL-HARDNESS, is de combinatie van TPU met meerdere hardheden, om af te kunnen wisselen tussen flexibiliteit en steun naargelang de doelzone.

"SAFE CARE" - VOETBALSCHOENEN MET MEER AANDACHT VOOR JE VOETEN DAN VOOR JE SPEL, BESTAAT DAT ECHT?!

We hebben deze voetbalschoenen ontwikkeld in samenwerking met een podoloog gespecialiseerd in profsport en profvoetbal. Samen met hem hebben we de verschillende concepten, systemen en technologieën op deze voetbalschoenen uitgewerkt en getest.
Zo is bijvoorbeeld specifiek onderzocht hoeveel studs er op de buitenzool moesten komen, en welke vorm en positie zij moesten hebben om de verhouding tussen comfort en grip zo optimaal mogelijk te krijgen.

"OPTIMAL STRIKE ZONE", WAARVOOR DIENT DAT?

Het voornaamste raakvlak met de bal is groter, dankzij de asymmetrische vetersluiting. De as zit 10 graden naar buiten, waardoor je een ruime sweetspot krijgt om te controleren, passen en trappen.
Kortom, vanaf nu heb je geen enkel excuus meer om niet het mooiste uit je voeten te toveren! Gedaan met mislukte controles, onnauwkeurige passes en schoten die metershoog over het doel vliegen. Je trainer en je teammaats zullen blij zijn!

WIL JE WETEN HOE WIJ ONS VOELEN IN DE VIRALTO II? WE LEGEN HET JE HAARFIJN UIT...

Deze voetbalschoenen zijn het condensaat van een hele rist ontwerpkeuzes die allemaal op één doel gericht zijn: een comfortabele voetbalschoen ontwikkelen!
Een bovenwerk in kalfsleer vooraan, verstevigingen in schuim en imitatiesuède aan de hiel, een voorgevormde inlegzool met irritatiewerende toplaag... eindelijk een tong in kalfsleer die onderaan is vastgemaakt, niet verdraait, prima steun verzekert en goed blijft zitten terwijl je speelt.

EN WAT ZEGT VIRALTO JOU?

VIRALTO is de allernieuwste telg in ons gamma!
Hij komt in niet minder dan 4 nieuwe modellen, die stuk voor stuk inzetten op comfort en flexibiliteit. Van de 4 modellen van deze schoen zijn er 2 in leer en 2 in synthetische materialen. Elk model heeft zo zijn troeven, naargelang jouw verwachtingen, eisen en budget.
De modellen zijn verkrijgbaar met FG-, MG-, SG- en turfzool.
Vanaf nu heb je echt géén excuses meer om de bal niet perfect te beheersen en je tegenstanders nog een kans te laten.

HOE ONDERHOUD JE JE VIRALTO II VOETBALSCHOENEN IN LEER?

Heb je de gewoonte om je schoenen vol modder in je tas te laten zitten na een training, en ze er pas weer uit te halen bij een volgende bezoek aan het voetbalveld. STOOOOP!
Om langer genot te hebben van je schoenen, zal je er zorg voor moeten dragen; net zoals alle lederen schoenen vragen ook deze een minimum aan onderhoud.
En ook voor wie zijn schoenen gewoon meewast onder de douche...rode kaart!
Een zachte borstel, een doek, een beetje was ...
https://www.youtube.com/watch?v=8M6seZPWFe

TURF (TF), MIXED (MG), ZACHT OF DRASSIG (SG); WE LEGGEN JE HET VERSCHIL UIT TUSSEN DE VERSCHILLENDE TYPES.

De VIRALTO II is verkrijgbaar met 3 zooltypes: TF, MG en SG. Ze stemmen overeen met de ondergrond waar je op speelt:
- TF (Turf of gestabiliseerd): voor harde velden of op kunstgras. De zolen zijn van rubber en voorzien van een groot aantal kleine studs.
- MG (Mixed Ground), met ronde en holle studs voor kunstgras en droog natuurgras.
- SG (Soft Ground), voor zachte en modderige ondergrond, met een hybride zool waarin 6 studs zijn vastgeschroefd.

Een woordje uitleg van ons team voetbalfanaten

Ons team van productontwikkelaars is gevestigd in Noord-Frankrijk en bestaat uit product owners, ingenieurs, designers, en een cel die instaat voor de tests. Deze kleine groep voetbaladepten stelt alles in het werk om in functie van verschillende criteria de beste voetbalschoenen te creëren.
We stellen je vandaag dan ook met veel trots deze Viralto II voetbalschoenen voor, die het comfort van leder bieden aan een prijs die niet te kloppen is!

Personalisatie

Elke voetballer is uniek. Daarom kun je je naam, voornaam of iets anders op je schoenen laten zetten in het atelier van je DECATHLON-winkel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 60% EVA, 40% Butadieen rubber Buitenkant van 60% Polyurethaan, 40% Leather - Bovine - Full Grain Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Haal de schoenen na elk gebruik uit je sporttas. Maak ze schoon en zet ze weg op een droge plek in de open lucht. Er schoenspanners in cederhout in steken kan hun gebruiksduur verlengen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet machinaal wassen, met de hogedrukspuit, onder de douche.

TESTS

Fantastisch toch!? De VIRALTO II is ontwikkeld, getest en goedgekeurd in samenwerking met meerdere spelers uit de Franse eerste en tweede klasse, denken we aan Yannick Cahuzac en Jean Louis Leca, die beiden voor RC Lens spelen! Ze voldoen dus perfect aan de verwachtingen van de meest veeleisende voetballers.

Goedgekeurd door

Hij is bovendien ontwikkeld in samenwerking met een podoloog gespecialiseerd in profsport en profvoetbal.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN