Voetbalschoenen Viralto II SG zwart

49,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Aantal:

Ons team van voetbalfanaten ontwikkelde deze lederen voetbalschoenen voor heel veeleisende spelers. Ze zijn geschikt voor zachte, drassige en modderige velden.

De ultieme keuze voor comfortfans! Met zijn wreef in kwaliteitsleer, de voorgevormde en irritatiewerende zool, en de versteviging in imitatiesuède verzekert de VIRALTO II SG comfort en balbeheersing.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Bovenwerk in kwaliteitsleer, imitatiesuède versteviging en voorgevormde binnenzool.

Levensduur

Gaat langer mee dan gemiddelde leren voetbalschoenen.

Flexibiliteit

Flexibel in alle richtingen met FLEX-H-technologie en DUAL HARDNESS-systeem

Ball touch

Leer zorgt voor extra soepelheid en verbetert het balgevoel.

Grip

Gegoten hybridezool met 6 aluminium schroefnoppen (4 voor van 11 mm, 2 achter van 13 mm)

Fit

Vaste tong, die perfect blijft zitten en niet verdraait.

Beperkt irritatie

Op de binnenzool ligt een bekleding die irritatie beperkt

Eenvoudig onderhoud

Het hoogwaardige natuurleer moet worden onderhouden voor een lange levensduur.

TECHNISCHE INFORMATIE

HOE KIES JE DE SCHOENMAAT VOOR JE VIRALTO II IN LEER?

Voor een optimaal comfort raden we je bij deze schoenen aan om een maatje kleiner te nemen dan je gebruikelijke schoenmaat. Het heel flexibele bovenwerk in natuurlijk leer zal versoepelen en zich naar je voet vormen, in tegenstelling tot synthetische materialen.
Je gebruikelijke maat -1 = de maat van je VIRALTO II!
(draag je bijvoorbeeld normaal voetbalschoenen in maat 44, neem de VIRALTO II dan in maat 43).

HOE ONDERHOUD JE JE VIRALTO II-VOETBALSCHOENEN IN LEER?

Laat je je voetbalschoenen vol modder na de training in je sporttas zitten? En haal je ze er pas uit net voordat je weer het veld op gaat? NIET DOEN!!!
Om langer van je schoenen te genieten, zal je iets meer moeite moeten doen. Want ook leren voetbalschoenen vereisen een minimum aan onderhoud.
We hebben hiervoor een onderhoudskit ontwikkeld. Je vindt hem hier: https://www.decathlon.nl/p/kit-entretien-chaussure-essential/_/R-p-339843?mc=8756736

DE ULTIEME KEUZE VOOR COMFORTFANS: LEREN VOETBALSCHOENEN

We ontwikkelden dit model voor jou, voor wie heerst over het veld en graag met leren schoenen speelt!
De voorvoet van de VIRALTO II is gemaakt uit kalfsleer. Een getraceerd kwaliteitsleer dat voldoet aan alle geldende normen. In samenwerking met onze erkende leverancier gebruiken we op de voetzones die het meeste contact maken met de bal, het beste leer om jou topkwaliteit te bieden.

FLEX-H-technologie en DUAL HARDNESS. Hoe zeg je?

Om wendbare spelers die zich krachtig afzetten en de ruimte tussen de lijnen opzoeken optimale flexibiliteit te bieden hebben we deze twee technologieën ontwikkeld en gebruikt. Dankzij de eerste, FLEX-H, vooraan op de buitenzool, kan de zool vervormen en de vorm van een horizontale "H" aannemen. De tweede, DUAL-HARDNESS, koppelt het gebruik van TPU aan verschillende hardheidsniveaus, voor meer flexibiliteit of stabiliteit voor de verschillende zones van de schoen.

"SAFE CARE" - VOETBALSCHOENEN MET MEER AANDACHT VOOR JE VOETEN DAN VOOR JE SPEL, BESTAAT DAT ECHT?!

We hebben deze voetbalschoenen ontwikkeld in samenwerking met een podoloog gespecialiseerd in profsport en profvoetbal. Samen met hem hebben we de verschillende concepten, systemen en technologieën in deze voetbalschoenen uitgewerkt en getest.
Zo is bijvoorbeeld specifiek onderzocht hoeveel noppen er op de buitenzool moesten komen, en welke vorm en positie zij moesten hebben om de verhouding tussen comfort en grip zo optimaal mogelijk te krijgen.

WAT IS HET NUT VAN DE 'OPTIMAL STRIKE ZONE'?

Omdat de veterlijn naar de zijkant is verschoven, is het contactoppervlak met de bal nu veel groter. De lijn ligt nu 10° meer naar buiten, waardoor de schoen over een optimale controle-, pass- en schietzone beschikt.
Kortom, vanaf nu heb je geen enkel excuus meer om niet het mooiste uit je voeten te toveren! Nooit meer mislukte controles, onnauwkeurige passes en schoten die metershoog over het doel vliegen. Je coach en teamgenoten zullen blij zijn!

WIL JE WETEN HOE DE VIRALTO II-VOETBALSCHOENEN AANVOELEN? WE LATEN JE EVEN KENNISMAKEN ...

Deze voetbalschoenen zijn het resultaat van allerlei keuzes, met één doel voor ogen: een comfortabele voetbalschoen ontwikkelen!
Een bovenwerk in kalfsleer vooraan, verstevigingen in schuim en imitatiesuède aan de hiel, een voorgevormde inlegzool met irritatiewerende toplaag... ten slotte een tong van kalfsleer die vastzit aan de basis, niet krult en altijd dichtbij de voet op zijn plaats blijft zitten.

EN WAT BETEKENT VIRALTO VOOR JOU?

VIRALTO is de allernieuwste aanwinst in ons gamma!
De collectie bestaat uit maar liefst 4 nieuwe modellen, die stuk voor stuk inzetten op comfort en flexibiliteit. Van de 4 modellen van deze schoen zijn er 2 in leer en 2 in synthetische materialen. Elk model heeft zo zijn voordelen, passend bij jouw verwachtingen, eisen en budget.
De modellen zijn verkrijgbaar met FG-, MG-, SG- en turfzool.
Niets houdt je nog tegen om de bal te krijgen waar je wilt en je tegenstanders gek te maken!

VASTE NOPPEN, TURF, KUNSTGRAS, SCHROEFNOPPEN: DE VERSCHILLENDE SCHOENZOLEN UITGELEGD ...

De VIRALTO is verkrijgbaar met 4 zooltypes. Ze passen bij het soort ondergrond waarop je speelt:
- TF (Turf of gestabiliseerd): rubberen zool voor hard kunstgras of turf.
- FG (Firm Ground): de fameuze vaste of 'gegoten' TPU-noppen voor natuur- en lang kunstgras.
- MG/AG: (kunstgras): zool speciaal ontwikkeld voor kunstgras.
- SG (Soft Ground), voor zachte en modderige ondergrond, met een hybride zool met 6 schroefnoppen.

EEN KLEINE UITLEG VAN ONS TEAM VOETBALFANATEN

In hun thuisbasis in het noorden van Frankrijk bedenken onze productmanagers, ingenieurs, designers en een afdeling voor productcertificatie (tests) een heel assortiment producten. In die microkosmos van voetballiefhebbers wordt alles in het werk gesteld om de beste voetbalschoenen te ontwikkelen, op basis van een reeks criteria.
We presenteren je vandaag dan ook met veel trots deze Viralto II-voetbalschoenen, die het comfort van leer bieden voor een fantastische prijs!

Personalisatie

Elke voetballer is uniek. Daarom kun je je naam, voornaam of iets anders op je schoenen laten zetten in het atelier van je DECATHLON-winkel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% Thermoplastisch polyurethaan Buitenkant van 70% Polyurethaan, 30% Leder - Rund - Volnerf Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Haal de schoenen na elk gebruik uit je sporttas. Maak ze schoon en berg ze op een droge, goed geventileerde plek op. Gebruik geurvreters om ervoor te zorgen dat ze langer meegaan.

GEBRUIKSAANWIJZING

Mag niet in de wasmachine of onder de douche, niet afspuiten.

TESTS

Fantastisch toch!? De VIRALTO II is ontwikkeld, getest en goedgekeurd in samenwerking met meerdere spelers uit de Franse eerste en tweede klasse, zoals Yannick Cahuzac en Jean Louis Leca, die beiden voor RC Lens spelen! Ze voldoen dus perfect aan de verwachtingen van de meest veeleisende voetballers.

Goedgekeurd door

Ontwikkeld in samenwerking met een podoloog gespecialiseerd in profsport en profvoetbal.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN