BESTWAY

TWEEPERSOONSLUCHTBED MET GEÏNTEGREERDE ELEKTRISCHE POMP

€119,99
Ref. : 8823193

Ons doel? Je een stevig en comfortabel tweepersoonsluchtbed aanbieden. Met de geïntegreerde elektrische pomp, die je kunt loskoppelen en opladen, is het luchtbed zo opgeblazen.

Onze productontwikkelaars, zelf kampeerders, kozen dit Airbed-luchtbed met geïntegreerde elektrische pomp voor optimaal comfortabele nachten op de camping of thuis.

Aantal:

Bezorging:

Winkelvoorraad

Know everything about

PRODUCTVOORDELEN

Slaapkwaliteit

Afmetingen:203 x 152 x 36 cm | Vlak en zacht slaapoppervlak.

Levensduur

150 keer krasbestendiger dan een luchtbed met pvc bekleding.

Vlotte montage / demontage

In drie minuten opgeblazen met geïntegreerde en verwijderbare elektrische pomp.

TECHNISCHE INFORMATIE

Dubbele pomp

Dankzij de oplaadbare dubbele pomp AlwayzAire™ blijft je luchtbed de hele nacht lang perfect opgeblazen. De interne sensoren waken over de luchtdruk en de pomp pompt 's nachts geruisloos bij om de gewenste hardheid te behouden. Zo word je nooit meer op de grond wakker! Het systeem met dubbele pomp zorgt voor minder drukverlies en voorkomt te hard oppompen. Voor de beste resultaten moet je de pomp de hele nacht aan laten staan.

Verwijderbare en oplaadbare pomp

Je kunt deze innovatieve pomp loskoppelen om deze in je auto of thuis op te laden zonder het hele luchtbed te moeten verplaatsen, ideaal voor je volgende bezoek aan een camping of tocht in de vrije natuur.
De pomp is krachtig genoeg om je luchtbed in slechts drie minuten op te blazen en hoeft daarbij niet aangesloten te zijn op netstroom. Koppel de pomp los, en je luchtbed loopt direct leeg.
Met een volledig opgeladen pomp kan je het bed een keer volledig opblazen.

Stevig materiaal

Dit van Fortech gemaakte luchtbed is speciaal ontwikkeld om lang mee te gaan.
Deze combinatie van pvc en polyester zorgt niet alleen voor een comfortabeler ligoppervlak, maar is ook slijtvaster dan het traditionele pvc, terwijl het 10% lichter is.
Dit duurzame materiaal is ook 75% beter bestand tegen perforaties, 92% beter bestand tegen vervorming en 150 keer beter bestand tegen krassen. Het materiaal beperkt overigens ook temperatuurschommelingen.

Technische kenmerken

De voorkant van de pomp is verlicht voor meer gebruiksgemak in het donker.
Ultra-Fresh® antimicrobiële behandeling die beschermt tegen de groei van geur- en schimmelveroorzakende bacteriën op het slaapoppervlak.
Met tweewegventiel voor snel en eenvoudig opblazen en leeg laten lopen.
Inhoud: 1 luchtbed, 1 draagtas, USB-laadkabel, reparatieset.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Om je luchtbed op te vouwen zonder het te beschadigen, raden we aan het in de breedte in drieën te vouwen en vervolgens op te rollen. Opbergen beschermd tegen vocht en extreme temperaturen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Aanbevolen max. gewicht: 350 kg.Niet op het water gebruiken.

TESTS

Onze productontwikkelaars hebben dit luchtbed verschillende weken in de praktijk getest, zo kunnen we een goede en verkwikkende nachtrust op de camping garanderen.

Let wel op:
- gemiddeld hard oppompen ligt het meest comfortabel
- kies de breedte van je luchtbed op basis van de binnenafmetingen van je tent.

Goedgekeurd door

Alle producten die we verkopen worden getest in de vrije natuur, in omstandigheden die je zelf kan tegenkomen op de camping, zodat we kunnen garanderen dat ze voldoen aan jullie eisen.
Onze teams en een panel van testpersonen (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

TWEEPERSOONSLUCHTBED MET GEÏNTEGREERDE ELEKTRISCHE POMP

REVIEWS

Loading
Bekijk ook