Trapkussen taekwondo

14,99
Kleur: ZWART
Thuisbezorging:

10 tot 12 werkdagen

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Ons gepassioneerde team ontwikkelde dit trapkussen om je traptechniek te trainen.

Wil je je techniek verbeteren? Dan is dit trapkussen je ideale partner om de precisie van je trappen te verbeteren, ongeacht je niveau.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Demping

Absorberend schuim zodat je met vertrouwen kan trappen

Slijtvastheid

Het trapkussen is bestand tegen slijtage dankzij de PU-coating op de trapzone

Ergonomische greep

Ergonomisch handvat

TECHNISCHE INFORMATIE

Train je precisie!

Dit trapkussen voor taekwondo werd door onze productontwikkelaars, zelf vechtsporters, ontwikkeld voor wie zijn techniek wil verbeteren. Oefen met behulp van een partner je frontale, laterale, cirkelvormige of omgekeerde voettrappen. "Dit trapkussen is ideaal voor clubs en hun leden die hun precisie op verschillende hoogtes willen trainen", vertelt Enrique, productmanager bij Outshock.

Train in het volste vertrouwen!

We maakten dit trapkussen in soft schuim waarvan het absorptievermogen werd getest zodat je vol vertrouwen kan trainen en trappen zonder gevaar dat je je bezeert. De PU coating aan de buitenkant staat garant voor een uitstekende stevigheid. "Je kan herhaaldelijk trappen tegen het kussen zonder gevaar dat het scheurt", belooft Enrique, productmanager bij Outshock.

Een licht trapkussen

Omdat je bij voorkeur met twee bent om met dit trapkussen te trainen, hebben we ook gedacht aan je partner die het trapkussen moet vasthouden terwijl jij in alle richtingen voettrappen doet. Daarom zorgden we ervoor dat het trapkussen licht is en voorzien van een luchtige bekleding op de plaats waar het wordt vastgehouden. Vooral omdat het zo licht is kan je combinaties snel na elkaar uitvoeren.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Schuimplastic 63% Polyurethaan, 34% EVA, 3% Rubber Materiaal buitenkant 100% Polyurethaan

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN