WILSON

TENNISRACKET VOOR VOLWASSENEN BURN 100LS V5.0 ORANJE 280 G

€129,99
Ref. : 8813610

Dit racket is ontwikkeld voor expert spelers en speelsters die op zoek zijn naar effect en wendbaarheid

De Wilson Burn 100LS V5.0 is het ideale racket voor de topspin-speler die op zoek is naar effect, wendbaarheid en power.

Kleur: ORANJE / ZWART

Maattabel
  • GRIP 1 undefined
  • GRIP 2 undefined
  • GRIP 3 undefined
Aantal:

Productvoordelen

Spin

De Spin Effect-technologie en het snaarpatroon van 18x16 bevorderen de spin.

Omgaan met

Racket van 280 g en gemiddelde swingweight voor meer wendbaarheid.

Kracht

Meer power dankzij het open snaarpatroon van 18x16.

Technische informatie

Gewicht (onbespannen)

280 gram
Gewicht: wordt uitgedrukt in gram. Net zoals de balans en de lengte heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Omgekeerd geldt dat hoe lichter je racket is, hoe wendbaarder ook, maar de energieoverdracht is dan minder

Balans (onbespannen racket)

32,5 cm

Balans: Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (de greep) van het racket. Hoe hoger die waarde (kopzwaar), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt. Het is wel minder wendbaar. En hoe lager de balans (koplicht), hoe wendbaarder je racket, maar hoe minder power en impactstabiliteit het biedt.

Swingweight (onbespannen)

SW = 270

Swingweight: bepaalt in de eerste plaats de wendbaarheid van het racket en zijn vermogen om de energie over te dragen naar de bal (de power). Hoe hoger de swingweight, hoe meer power het racket biedt maar hoe minder wendbaar het is. Heeft een racket daarentegen een lage swingweight, dan is het wendbaarder maar biedt het minder power. De swingweight hangt nauw samen met het gewicht, de balans en de lengte van een racket.

Bladgrootte

645 cm²

Bladgrootte: de oppervlakte van het racketblad in cm². De bladgrootte heeft een invloed op de tolerantie en power van het racket. Hoe groter het blad, hoe krachtiger het racket en hoe toleranter. De controle is wel wat beperkter. Omgekeerd geldt: hoe kleiner het blad, hoe meer controle je zal voelen, maar hoe minder power en tolerantie je ervaart.

Snaarpatroon

18x16

Snaarpatroon: dit is het aantal lengtesnaren (verticale snaren) maal het aantal dwarssnaren (horizontale snaren). Hoe meer snaren een racket heeft, hoe geslotener het snaarpatroon. Hoe minder snaren, hoe opener. En hoe geslotener dus het snaarpatroon, hoe meer controle je ervaart. De power en spin zijn dan minder. Hoe opener daarentegen het snaarpatroon, hoe meer kracht en spin je voelt. Je moet dan wel wat inboeten aan controle.

Stijfheid

69 Ra
Ra: bepaalt de stijfheid van het racket, zeg maar het vermogen om te vervormen wanneer je een bal opvangt. Hoe stijver het racket (hoe hoger de Ra-waarde met andere woorden), hoe minder het vervormt bij een slag. Zo gaat er zo min mogelijk energie verloren bij de impact en wordt die energie optimaal weer vrijgegeven via de snaren. Het komt er eigenlijk op neer dat hoe stijver je racket is, hoe meer power het ook zal bieden.

Lengte

68,5 cm

Lengte: de lengte van het racket van onderaan de greep (grip) tot de top van het slagvlak, gemeten in centimeter. Hoe groter het racket, hoe meer power het biedt, maar ook hoe minder wendbaar het wordt. Omgekeerd geldt dat een korter racket wendbaarder is, maar minder power biedt.

X2 Ergo

Aanpasbare grip om de greep te verbeteren voor een tweehandige backhand

Parallel Drilling

Het snaarpatroon zorgt voor meer soepelheid en tolerantie bij off-centre slagen

High Performance Carbon Fiber

Constructie in hoogwaardige carbonvezels voor een zeer stevig frame

Garantie

2 jaar

Afbeeldingen

TENNISRACKET VOOR VOLWASSENEN BURN 100LS V5.0 ORANJE 280 G
TENNISRACKET VOOR VOLWASSENEN BURN 100LS V5.0 ORANJE 280 G
TENNISRACKET VOOR VOLWASSENEN BURN 100LS V5.0 ORANJE 280 G

Reviews

Bekijk ook