OLAIAN

Teenslippers heren 150 donkergrijs

€12,99
Ref. : 8519756

Onze ontwikkelaars, zelf surfers, ontwierpen deze teenslippers om voor en na het watersporten op rond te lopen. Geschikt voor iedereen!

Deze eenvoudige en handige slippers zijn snel aan en uit te trekken en bieden een heel goed compromis van comfort, lichtheid en sterkte.

Kleur: Carbongrijs

  • 39/40 undefined
  • 41/42 undefined
  • 43/44 undefined
  • 45/46 undefined
Aantal:

Productvoordelen

Pascomfort

Tussenteenstukje in gevlochten nylon en bandjes met binnenkant in soepel EVA.

Levensduur

Zool in twee lagen, beter bestand tegen slijtage.

Technische informatie

SURFERS en SLIPPERS

Slippers zijn hét schoeisel van surfers. Niet alleen zijn ze lekker nonchalant en het symbool van zonnige surfspots, ze zijn ook gewoon het ideale schoeisel voor surfers: ze bieden essentiële bescherming voor je voetzolen, zijn eenvoudig, praktisch, makkelijk in onderhoud en ze gaan vooral heel makkelijk aan en uit, zelfs met natte voeten en met je handen vol surfmateriaal.

Ontwikkeling

Bij OLAIAN laten we ons bij de ontwikkeling van onze slippers leiden door de wensen en behoeften van surfers, zodat ze geschikt zijn voor zoveel mogelijk mensen. Ontwikkeld en getest door onze teams van surfers in Hendaye (Frankrijk). Het international design center van OLAIAN is gevestigd aan de oever van de Bidassoa in Hendaye. In die omgeving komen we vaak in contact met de watersporters voor wie we onze producten ontwikkelen.

Gebruik

We bedachten deze teenslippers voor recreatief gebruik, voor surfers die niet ver moeten lopen (minder dan 3 km per dag) naar gemakkelijk bereikbare surfspots: vlak terrein en aangelegde wegen.

Test in de praktijk

Product getest door onze teams, in samenwerking met externe testpersonen en in echte gebruiksomstandigheden.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Buitenzool van 100% Ethyleen Vinyl Acetaat Bovenwerk van de schoen 45% Ethyleen Vinyl Acetaat, 45% Polyurethaan, 10% Polyamide

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook