Wandelshirt met korte mouwen voor dames MH900

34,99

Kleur:

Mistgrijs / Mistgrijs

Maat:

Maattabel

Aan de voet van de Mont Blanc ontwikkelde ons team dit naadloze wandelshirt dat de transpiratie afvoert, in het bijzonder dankzij de rits.

Wil je snel en ongehinderd vorderen in de bergen? Dit shirt weegt slechts 95 g zodat je vergeet dat je het draagt, licht kan vertrekken en optimaal kan genieten van het landschap om je heen!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Zweetafvoer

Naadloos zodat we aan de transpiratiezones meer opengewerkt tricot konden voorzien

Bewegingsvrijheid

Rekbaar tricot voor veel draagcomfort

Lichtgewicht

Slechts 95 g in maat M

Ventilatie

Lange ventilatierits op de borst

TECHNISCHE INFORMATIE

Informatie over de maten en snit

Dit shirt heeft een sportieve aansluitende snit om de transpiratie gemakkelijker af te voeren en je bewegingen niet te hinderen. Kies je gebruikelijke maat of een maatje groter als je houdt van iets losser zittende kleding.

Afvoer van transpiratie

De synthetische stof (100% polyester) voert de transpiratie snel af naar de buitenkant van de stof zodat je huid nooit onaangenaam klam aanvoelt.

Technologie zonder naden (seamless)

Technologie zonder naden voor een maximaal comfort! Door die intelligente breiwijze
is het ook mogelijk een precieze mapping te maken van de meer geventileerde zones voor een optimaal ademend shirt.

ONZE MILIEU-AANPAK

Omdat we ons er bewust van zijn dat we iets moeten doen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken. We werken er elke dag aan om dit product verantwoorder te maken: repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

Waar komen onze shirts MH900 vandaan?

Dit shirt werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en wordt vervolgens gemaakt door onze leveranciers in China.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze shirts en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 71% Polyethyleentereftalaat (PET), 29% Polyamide

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Wandelshirt met korte mouwen voor dames MH900
Wandelshirt met korte mouwen voor dames MH900
Wandelshirt met korte mouwen voor dames MH900

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN