T-shirt Fitness Muscle voor heren

€14,99 -33%
€999
DSM : 149752

Ontworpen voor: wie matig tot zeer intensief aan kracht- en crosstraining doet.

Licht T-shirt dat ietwat druk uitoefent, met geurwerend systeem en een unieke look voor alle liefhebbers van cross- en krachttraining!


Kleur : ZWART

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Spierondersteuning

Het unieke model zet je spieren in de verf.

Zweetafvoer

De stof reguleert doeltreffend de transpiratie, zodat je droog blijft.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom aan krachttraining doen?

Het doel van krachttraining is om je lichaam in het algemeen te versterken en je spieren te ontwikkelen. Doe je regelmatig en op een gezonde manier aan krachttraining, dan ontwikkel je een strakker lichaam. Bovendien is krachttraining geschikt voor iedereen, op elk niveau. Het grote voordeel van deze discipline is dat je ze overal kunt doen, in een fitnesszaal, thuis of zelfs buiten, afhankelijk van de gekozen trainingsmethode.

Wist je dat?

Wanneer je regelmatig en op aangepaste wijze aan krachttraining doet, helpt dit om te vermageren, maar ook om heel wat ouderdomskwaaltjes te bestrijden, om je zelfvertrouwen te vergroten en om evenwichtiger te worden.

Ontwikkeling van onze kleding voor krachttraining

Het volledige assortiment voor krachttraining werd ontworpen door en voor gedreven sporters, om je de ideale combinatie te bieden van slijtvastheid, comfort en ademend vermogen. Bij Domyos werken we in team aan artikelen, zodat je kracht- of crosstrainingssessies een moment van plezier blijven. Al onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

Onze artikeltests

Al onze artikelen zijn ontworpen met stoffen die we testen op de afvoer van transpiratie. In ons lab voor onderzoek en ontwikkeling testen onze wetenschappers alle materialen om te weten hoe ze reageren in een reële situatie zodat je zoveel mogelijk comfort geniet tijdens je sessies.

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

4.6 /5
14 Reviews
14 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
9
4
4
3
1
2
0
1
0
Heerlijk soepel shirt
5/5
Shirt zit erg fijn, sluit goed aan, irriteert niet. Is ook geschikt voor crossfit.
Meer
Shirt
4/5
Pasvorm Zoals verwacht
Goed shirt. Perfect om mee te sporten!!
Meer
perfect fitness shirt
5/5
lekker zittend shirt om in te sporten, ziet er goed uit en voelt heerlijk aan!
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Domyos

Fitnessbroek Energy heren cardiotraining zwart