SOLOGNAC

Stevig jachtgilet voor heren 900 bruin

€69,99
Ref. : 969083

Ontwikkeld voor de jacht.

In de talrijke zakken van dit optimaal ademende, hybride gilet kun je gemakkelijk je accessoires en je patronen kwijt. Geschikt voor elke lichaamsbouw dankzij de verstelbare schouderbanden.

Kleur: Koffie

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Draagcomfort

Dankzij de aan te passen schouderbanden en het schuim op rug en schouders.

Bestand tegen wilde vegetatie

Stof in 100% katoen, zeer slijtvast voor een langere levensduur.

Ventilatie

Ventilatiekanalen in mesh om de lucht op de rug beter te laten circuleren.

Veelzijdigheid

Eén maat, verstelbaar en dus geschikt voor alle lichaamstypes

Zakken

2 grote zakken vooraan, met 2 binnenzakken met rits en 1 wildzak achteraan.

Waterafstotend

Waterafstotende stof, beschermt tegen lichte regen.

Technische informatie

Jachtgilet met een goed draagcomfort, dankzij het specifieke verstelsysteem

Als je een rugzak draagt, gaat het gewicht van de tas niet naar achteren hangen. Hoe komt dat? Omdat de draagriemen ter hoogte van de heupen zitten! We hebben daar dus onze inspiratie uit gehaald. Vroeger kwamen onze riemen op de borst, maar het gewicht in de wildzak achteraan bracht de drager uit evenwicht. Onze ontwikkelaars hebben dus een oplossing uitgewerkt, zodat de draagriemen nu op dezelfde hoogte komen als het gewicht op je lage rug. Zo is alles goed verdeeld en ben je goed ondersteund.

Ventilatiesysteem in de rug om transpiratievocht snel af te voeren

Het mesh op de rug zorgt voor een beter draagcomfort. Bovendien is er een betere luchtcirculatie door een ventilatiesysteem, zodat transpiratievocht optimaal wordt afgevoerd. Ideaal voor een jachtpartij in open veld bij zonnig weer, toch? Zelfs in de herfst kan de zon nog veel warmte geven! Dit gilet is dan je ideale partner tijdens de jacht op fazanten, konijnen of kwartels. Je hebt het minder warm, je wordt minder snel moe en je bewegingsvrijheid blijft optimaal

Waarom krijg je het minder snel warm als je met dit gilet gaat jagen?

Met dit goed geventileerde hybride gilet heb je het minder warm dan met een klassieke gilet, dankzij het gestroomlijnde design op borst en rug. Een optimale ventilatie dus. Als je het te warm hebt, dan gaat je bloed sneller stromen, je gaat zweten en je hersenen gebruiken meer energie om je temperatuur op peil te houden. Hierdoor word je sneller moe.

Neem moeiteloos je munitie, water en accessoires mee, in dit volledig verstelbare gilet!

Voordat je op jacht vertrekt, raden we je aan om het gilet af te stellen aan de taille en op de borst. Dit doe je door middel van de banden en de sluitclip op de tailleband. Zo pas je het kledingstuk optimaal aan je lichaamsbouw aan. Het gilet heeft 2 grote stijve zakken vooraan (in elk daarvan kun je een doos patronen kwijt) die je kunt afsluiten met een drukknoop. Achteraan zitten er 2 waterzakken en 1 wildzak met een horizontale rits bovenaan, en drukknopen op de zijkanten.

Hoe kunnen onze designers en ontwikkelaars een optimaal draagcomfort garanderen?

Laten we ook vooral de 2 ritszakken aan de binnenkant van de 2 grote cargozakken niet vergeten, voor documenten zoals je rijbewijs, verzekering of jachtvergunning. De voordelen van dit gilet? De met schuim gevulde stukken aan de binnenkant en ter hoogte van je geweerriem beschermen je schouders en je rug tegen belasting. De meshstof zorgt bovendien voor een optimale luchtcirculatie dankzij kleine ventilatiekanalen.

Een hybride gilet: hoe zijn we erbij gekomen?

Dit project dateert uit 2018. We begonnen toen met een brainstormsessie over het gebruik van gilets door jagers in de praktijk. We kwamen uit op 3 kernbehoeften: transportgemak voor accessoires, lichtheid en draagcomfort. Gedurende verschillende maanden brachten we ideeën naar voren, ontwikkelden we prototypes en deden we praktijktests. Ons ontwikkelingsteam kwam uiteindelijk met dit gilet als oplossing, met mogelijkheden om accessoires mee te nemen op basis van je behoeften en het gebruik.

Aanvullende informatie

Dit gilet wordt gedragen als buitenste laag, boven een eenvoudig T-shirt in de zomer, of boven een winterjas. De stof in 100% katoen is zeer slijtvast en waterafstotend (wat wil zeggen dat deze je beschermt tegen lichte regen). Dit innovatieve model geeft je ook snel toegang tot je wildzak: je kunt deze zelfs groter maken dankzij de 2 drukknopen op de zijkant. Bovendien is de wildzak heel gemakkelijk schoon te maken dankzij de rits. Hoeveel weegt dit gilet? Slechts 930 gram! Eén maat.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Basismateriaal: buitenkant 100% Katoen Hoofdvoering 100% Polyester Voering 100% Polyamide Weefsel 100% Polypropyleen

Afbeeldingen

Stevig jachtgilet voor heren 900 bruin
Stevig jachtgilet voor heren 900 bruin
Stevig jachtgilet voor heren 900 bruin
Stevig jachtgilet voor heren 900 bruin

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook