Sterke sokken voor de actieve jacht 900 hoog

€13,99

8588932

Ons team van fervente jagers ontwikkelde deze sokken voor alle actieve jachtvormen met hoge intensiteit, en specifiek om ze te dragen in laarzen.

Wanneer je je een weg moet banen door dichte begroeiing en het tempo versnelt, kunnen je laarzen niet ademen om je voeten droog te houden. Maar deze sokken kunnen dat wel.

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Gebruikerscomfort

De bovenkant in molton voert de transpiratie af, om je voeten droog te houden.

Zweetafvoer

Het Thermocool-garen voert de warmte van de voet af tijdens de inspanning.

Irritatiewerend

Bevat een specifiek garen dat blaarvorming beperkt.

Slijtvastheid

Verstevigd aan de tenen, hiel, scheen en kuit zodat ze langer meegaan.

Stabiliteit

Elastisch over de hele lengte, zodat ze niet afzakken tijdens het lopen.

Grip

Onderkant met siliconen zodat de sok niet verschuift tijdens het lopen.

TECHNISCHE INFORMATIE

In welke omstandigheden moet ik deze hoge sokken gebruiken?

Deze sokken worden aanbevolen voor intensieve inspanningen. Als je meermaals per week urenlang gaat jagen in een omgeving met ruige plantengroei, zoals bij de snippenjacht of drukjacht, dan moet je je een weg banen tussen de doornstruiken, springen, achter je honden aanlopen... In al deze omstandigheden geven deze sokken je een optimaal comfort.

Van welke materialen zijn deze sokken gemaakt?

De sokken bevatten 70% Thermocool-garen, waardoor de warmte aan de voeten beperkt blijft en de transpiratie wordt afgevoerd, en 30% merinowol om geurtjes tegen te gaan.
De sokken hebben bovenaan een zachter deel om de transpiratie af te voeren en een droog gevoel te bezorgen aan je voeten. Voor de onderkant werd een garen gebruikt dat blaarvorming beperkt. Tot slot zijn de sokken rondom verstevigd met polyamide.

De voordelen van merinowol

Merinowol reguleert de lichaamstemperatuur en voert vocht af. Deze kwaliteiten maken ze ultra-comfortabel en zacht. Bovendien beperkt dit materiaal op natuurlijke wijze de groei van geurveroorzakende bacteriën. Concreet: na een inspanning en hevig zweten voorkomt merinowol, door een groot deel van dit lichaamsvocht op te nemen, verdamping en helpt zo de lichaamstemperatuur op peil te houden. Het onaangename afkoelingseffect wordt dan beperkt.

Waarom moet je een kousenmaat kiezen die past bij je voetmaat?

Je moet een kousenmaat kiezen die is aangepast aan je voet om extra plooien te voorkomen: als de sok te groot is, zit er te veel materiaal om je voet en voel je je helemaal niet comfortabel, en als de sok te klein is, wordt deze naar de binnenkant van de schoen "getrokken", wat kan leiden tot wrijving, pijn of zelfs blaren aan het einde van je uitstapje.

Hoe was je sokken van merinowol?

Wij raden je aan deze merinowollen sokken in de wasmachine te wassen op 30°, normaal programma, bij voorkeur met een vloeibaar wasmiddel. Drogen doe je plat, NOOIT in de droogtrommel, tenzij je een maat of twee wilt verliezen!

Hoogte van de kousen

Maten 35/37 38/40 41/43 44/46 47/49
Hoogte 36 cm 37 cm 38 cm 39 cm 40 cm

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Sokken 75% Polyamide, 15% Polyethyleentereftalaat (PET), 7% Wol, 3% Elastaan

VOORRAADADVIES

Op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Tenir éloigné du feu.

TESTS

Deze kousen werden getest tijdens jachtsessies van 6 uur, om het comfort te verzekeren dat voldoet aan de wensen van onze meest veeleisende klanten.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN